Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
Bună tuturor,
Am 56 de ani și de vreo 15 ani sufăr de anxietate. Am urmat mai multe tratamente medicamentoase însă după atâția ani am realizat că nu prea duc nicăieri bine. Devii dependent, mai și strica pe ici colo bună funcționare a întregului organism. In prezent am învățat să trăiesc cu toate stările care vin și care uneori trec alteori nu prea.
Întrebarea mea este daca cineva a mai experimentat asta, mai se poate spera in mai bine, atunci când stările vin noaptea, de fiecare dată când mă trezesc, incep palpitațiile, in stomac, gât, cap. Știu să le gestionez adică nu mai intru in panică însă par sa fie independente de voința mea. E că și când se apasă un buton, pe care nu eu îl apăs. E pe subconștient cumva. Și rămâne așa apăsat, adică simt palpitațiile in stomac mai tot timpul cu huruit in cap... e că pe pilot automat. Se mai poate spera la ceva din stadiul acesta, mai e cineva care a trecut prin asta și totuși a reușit să se simtă normal din nou??
Mulțumesc tuturor, și vă doresc multă sănătate și putere de a trece peste toate încercările!
Am 56 de ani și de vreo 15 ani sufăr de anxietate. Am urmat mai multe tratamente medicamentoase însă după atâția ani am realizat că nu prea duc nicăieri bine. Devii dependent, mai și strica pe ici colo bună funcționare a întregului organism. In prezent am învățat să trăiesc cu toate stările care vin și care uneori trec alteori nu prea.
Întrebarea mea este daca cineva a mai experimentat asta, mai se poate spera in mai bine, atunci când stările vin noaptea, de fiecare dată când mă trezesc, incep palpitațiile, in stomac, gât, cap. Știu să le gestionez adică nu mai intru in panică însă par sa fie independente de voința mea. E că și când se apasă un buton, pe care nu eu îl apăs. E pe subconștient cumva. Și rămâne așa apăsat, adică simt palpitațiile in stomac mai tot timpul cu huruit in cap... e că pe pilot automat. Se mai poate spera la ceva din stadiul acesta, mai e cineva care a trecut prin asta și totuși a reușit să se simtă normal din nou??
Mulțumesc tuturor, și vă doresc multă sănătate și putere de a trece peste toate încercările!
1 comentarii
Buna.
Mie mi-au trecut astfel de palpitatii cu tratament.
Primele 3 luni cu Xanax, apoi 6 luni Venlafaxina, apoi un an Seroxat.
Eu va recomand Seroxatul.
Sub tratament nu am avut niciun fel de palpitatie.
Nu mai iau de 20 de ani tratament pentru anxietate.
Mie mi-au trecut astfel de palpitatii cu tratament.
Primele 3 luni cu Xanax, apoi 6 luni Venlafaxina, apoi un an Seroxat.
Eu va recomand Seroxatul.
Sub tratament nu am avut niciun fel de palpitatie.
Nu mai iau de 20 de ani tratament pentru anxietate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ajutor!!! stari anxioase, neliniste
- 7Xanax si Paluzetil
- 29Tratament fibromialgie (anxietate generalizata?)
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 8frica persistenta!
- 2anxietate si depresie
- 5Probleme legate de anxietate si atacuri de panica...va rog pareri
- 6ganduri triste.. tratament
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 3Anxietate sau schizofrenie?
- 24Anxietatea care mi-a schimbat viata. Cer intelegere
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 3Stari de rau de la Spitomin.
- 2Tulburari de anxietate.
- 1anxietate puternica
- 1Se poate scapa de atacuri de panica si anxietate
- 11Anxietate paroxistică recadere
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 9Multa vreme a trecut…..
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: