Ajutor! cocaina, ecstasy si marijuana - insarcinata in 4 saptamani
Buna seara ma numesc Gabriela am 25 de ani.. Am aflat de cateva zile ca sunt insarcinata. 4 saptamani si cateva zile. Problema mea este ca in perioada conceptiei si dupa pana atunci cand am aflat am luat diferite droguri dupa cum ar fii cocaina, o pastila de ecstasy si am fumat marijuana. Nu am fost destul de curajoasa sa ii spun doctorei cand am fost ieri la dansa.. M-a intrebat daca am luat pastile si singurul lucru pe care l-am putut spune a fost ca am luat antibiotice... Doamna doctor a spus ca exista un mare risc ca acest copil sa aiba malformatii.. sa nu fie sanatos...si m-a sfatuit sa intrerup sarcina
Maine trebuie sa merg la clinica pentru intrerupre de sarcina la ora 4 si vreau din suflet sa stiu o parere a unui doctor daca intr-a devar copilul poate avea probleme din cauza drogurilor pe care le-am folosit...
va rog sa ma ajutati.. va multumesc din suflet.
Maine trebuie sa merg la clinica pentru intrerupre de sarcina la ora 4 si vreau din suflet sa stiu o parere a unui doctor daca intr-a devar copilul poate avea probleme din cauza drogurilor pe care le-am folosit...
va rog sa ma ajutati.. va multumesc din suflet.
1 comentarii
buna seara.ma numesc diana.am 24 ani.si sunt casatorita de 2 ani.am si eu o problema cu pielea..apare o mancarime la piele si cand ma scarpin atunci pielea se umfla, in locul respectiv, se inroseste iar cand apas pe umflatura se observa ca in locul respectiv carnea e tare.si daca nu ma scarpin imi trece cu timpu, se disumfla..nu stiu ce ar putea fi..vreau doar sa stiu ce am..sigur e o boala de piele dar nu stiu ce e.la medic am fost si mia spus ca nu am nimic...va rog sa ma ajutati...va multumesc din toata inima..
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??