Ajutor! cocaina, ecstasy si marijuana - insarcinata in 4 saptamani

03-02-2009
GABRIELA1983
Nu este medic/terapeut
GABRIELA1983
Buna seara ma numesc Gabriela am 25 de ani.. Am aflat de cateva zile ca sunt insarcinata. 4 saptamani si cateva zile. Problema mea este ca in perioada conceptiei si dupa pana atunci cand am aflat am luat diferite droguri dupa cum ar fii cocaina, o pastila de ecstasy si am fumat marijuana. Nu am fost destul de curajoasa sa ii spun doctorei cand am fost ieri la dansa.. M-a intrebat daca am luat pastile si singurul lucru pe care l-am putut spune a fost ca am luat antibiotice... Doamna doctor a spus ca exista un mare risc ca acest copil sa aiba malformatii.. sa nu fie sanatos...si m-a sfatuit sa intrerup sarcina
Maine trebuie sa merg la clinica pentru intrerupre de sarcina la ora 4 si vreau din suflet sa stiu o parere a unui doctor daca intr-a devar copilul poate avea probleme din cauza drogurilor pe care le-am folosit...
va rog sa ma ajutati.. va multumesc din suflet.
1 comentarii
0
03-02-2009, ora 17:28
diana.bordeanu
Nu este medic/terapeut
diana.bordeanu
buna seara.ma numesc diana.am 24 ani.si sunt casatorita de 2 ani.am si eu o problema cu pielea..apare o mancarime la piele si cand ma scarpin atunci pielea se umfla, in locul respectiv, se inroseste iar cand apas pe umflatura se observa ca in locul respectiv carnea e tare.si daca nu ma scarpin imi trece cu timpu, se disumfla..nu stiu ce ar putea fi..vreau doar sa stiu ce am..sigur e o boala de piele dar nu stiu ce e.la medic am fost si mia spus ca nu am nimic...va rog sa ma ajutati...va multumesc din toata inima..
Adaugă un comentariu / răspuns