ajutor! aseara am uitat sa iau pastila!

11-07-2013
vasilica georgiana
Nu este medic/terapeut
vasilica georgiana
va rog sa imi raspundeti si mie!! iau anticonceptionale krisa si aseara am uitat sa iau pastila, am facut sex neprotejat si in seara asta am luat 2 patile e posibil sa raman insarcinata?mentionez ca mai am 2 pastile si termin flaconul
3 comentarii
0
14-07-2013, ora 18:20
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Inteleg ca uitarea nu a depasit 24 de ore ? Daca e asa, ati facut foarte bine luand ambele pilule. Ceea ce inseamna ca nu veti ramanea insarcinata.
0
16-07-2013, ora 18:06
Gabriela555
Nu este medic/terapeut
Gabriela555
Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine ? am fost la ovulatie si am fost cu pr meu, dar nu m-a penetrat pt ca sunt virgina si era stramt locul dar el a ejaculat intr'un sevetel si eu am atins servetelul fara sa imi dau seama, inainte cu mult sa ejaculeze el a pus mana pe clitoris si cred ca era de acel lichid, pot ramane insarcinata.. ? sunt foarte speriata, fiind ca sunt si virgina pentru ca nu ma penetrat. nici din Lichid pre ejaculator oare nu pot ramane ?, mie frica sa nu fii fost pe mana iubitul meu de asa ceva pentru ca eram la ovulatie at.. dar inca sunt virgina. oare pot sa fiu insarcinata in felul acesta ? va multumesc
0
17-07-2013, ora 02:03
mrm13
Nu este medic/terapeut
mrm13
riscul de a ramane insarcinata fara penetrare este extrem, extrem de mic. spermatozoidul ala rebel ar fi trebuit sa isi gaseasca singur drumul pana la ovul - asa ceva nu se prea intampla. Stai linistita, dar aveti grija :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul