ajutor! aseara am uitat sa iau pastila!

va rog sa imi raspundeti si mie!! iau anticonceptionale krisa si aseara am uitat sa iau pastila, am facut sex neprotejat si in seara asta am luat 2 patile e posibil sa raman insarcinata?mentionez ca mai am 2 pastile si termin flaconul
3 comentarii

Inteleg ca uitarea nu a depasit 24 de ore ? Daca e asa, ati facut foarte bine luand ambele pilule. Ceea ce inseamna ca nu veti ramanea insarcinata.

Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine ? am fost la ovulatie si am fost cu pr meu, dar nu m-a penetrat pt ca sunt virgina si era stramt locul dar el a ejaculat intr'un sevetel si eu am atins servetelul fara sa imi dau seama, inainte cu mult sa ejaculeze el a pus mana pe clitoris si cred ca era de acel lichid, pot ramane insarcinata.. ? sunt foarte speriata, fiind ca sunt si virgina pentru ca nu ma penetrat. nici din Lichid pre ejaculator oare nu pot ramane ?, mie frica sa nu fii fost pe mana iubitul meu de asa ceva pentru ca eram la ovulatie at.. dar inca sunt virgina. oare pot sa fiu insarcinata in felul acesta ? va multumesc

riscul de a ramane insarcinata fara penetrare este extrem, extrem de mic. spermatozoidul ala rebel ar fi trebuit sa isi gaseasca singur drumul pana la ovul - asa ceva nu se prea intampla. Stai linistita, dar aveti grija :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
- 3cred ca am uitat pastila
- 4am uitat pastila si am luat-o dupa 11 ore
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 2sunt insarcinata?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 5Am uitat sa iau pilula-intarziere 17 ore
- 4anticonceptionale uitate. Raspundeti-mi va rog!!!
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 0pastila uitata fara contact sexual anterior
- 02 pilule yaz uitate. Ar insemna sa iau 3 in aceeasi zi?
- 3Ultima pastila de yaz
- 1Pastila uitata, exista vreun risc de a ramane insarcinata?
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
- 0Am uitat sa iau anticonceptionalele !
- 1Anticoncepționale
- 0Urgent, va rog - am uitat sa iau o pastila Yaz
- 0Pilule contraceptive uitate!
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: