uitat o pastila anticonceptionala
buna! as avea si eu o intrebare: aseara am uitat sa iau o pastila. ora la care le iau de obicei este 21 deci evident acum au trecut mai mult de 12 ore de la ora la care trebuia sa o iau...acum trebuie sa o mai iau sau sar pur si simplu peste si ma protejez urmatoarele 7 zile?
3 comentarii
Da, luati pilula uitata imediat, apoi luati si pilula zilnica la ora obisnuita. Protectie suplimentara 7 zile.
buna as avea o intrebare:ce se intampla daca in loc de pastila nr.7 {rigevidon}o iei pe cea cu nr.13 poti sa continui folia sau intrerupi tratamentul
in urma cu 2 luni am fost plecata la munca in germania am luat rigevidon de 1 an si jumatate am terminat folia respectiva si 2 luni am facut pauza tin sa specific ca nu am avut nici un raport sexual in aceste 2 luni timp in care nu am avut ciclu menstrual deloc.se poate sa fie din cauza medicamentului sau daca imi puteti spune care a fost cauza va rog daca puteti sa ma lamuriti in acest caz
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am uitat o pastila... metode contraceptive alternative.. o saptamana sau 2?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 3am uitat pilula a 2-a din prima saptamana
- 4am uitat 2 pilule! urgent!
- 3am uitat prima pastila
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 10ultima pastila
- 1pilula uitata 40 minute
- 4Uitat Logest!
- 3Am uitat o pilula
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 1Am uitat sa iau pastila a 7 a de Yasmine
- 0Logest
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 0Am uitat prima pastila
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 3Credeti ca ar trebui sa fac un test de sarcina?
- 0Doua Comprimate mercilon uitate
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: