Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?

11-07-2017
T.
Nu este medic/terapeut
T.
Buna ziua. Nu stiu cate intrebari de genul au mai fost. Imi cer scuze. Nu ma aflu in tara. Imi e mult mai greu sa inteleg ce se intampla. Problema mea e in legatura cu menstruatia, care a intarziat deja de 15 zile. Ultimul test de sarcina facut.. in urma cu 2 zile. Negativ. Am fost la medic... pe ovar exista un corp luteal chistic (imi cer scuze daca gresesc). M-am documentat.. in mare stiu ce inseamna doar ca nu inteleg de ce menstruatia nu vine. Nu am avut simptome premenstruale, de doua zile ma dor sfarcurile. In luna iunie, la jumatatea ciclului menstrual mai exact in ziua 17 am avut o scurgere roz... urmatoare zi maro. Atat! Care sunt sansele sa fie totusi o sarcina, iar la ecografia transvaginala sa nu se vada? Sau sa nu imi spuna. Precizez ca am fost la spital din cauza unor dureri abdominale. Am ales totusi un consult ginecologic. Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
11-07-2017, ora 18:51
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Testul de sarcina poate sa fie fals negativ daca sarcina este inca mica dar se va pozitiva (daca e cazul ) inainte sa fie vizibil ecografic un semn de sarcina.
0
23-07-2017, ora 03:52
RazvanF
Nu este medic/terapeut
RazvanF
Chisturile ovariene iti produc intarzierea menstruatiei. Nu cred ca e vorba de o sarcina. Ti-a venit pana la urma?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: