Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
Buna ziua. Nu stiu cate intrebari de genul au mai fost. Imi cer scuze. Nu ma aflu in tara. Imi e mult mai greu sa inteleg ce se intampla. Problema mea e in legatura cu menstruatia, care a intarziat deja de 15 zile. Ultimul test de sarcina facut.. in urma cu 2 zile. Negativ. Am fost la medic... pe ovar exista un corp luteal chistic (imi cer scuze daca gresesc). M-am documentat.. in mare stiu ce inseamna doar ca nu inteleg de ce menstruatia nu vine. Nu am avut simptome premenstruale, de doua zile ma dor sfarcurile. In luna iunie, la jumatatea ciclului menstrual mai exact in ziua 17 am avut o scurgere roz... urmatoare zi maro. Atat! Care sunt sansele sa fie totusi o sarcina, iar la ecografia transvaginala sa nu se vada? Sau sa nu imi spuna. Precizez ca am fost la spital din cauza unor dureri abdominale. Am ales totusi un consult ginecologic. Va multumesc anticipat!
2 comentarii
Testul de sarcina poate sa fie fals negativ daca sarcina este inca mica dar se va pozitiva (daca e cazul ) inainte sa fie vizibil ecografic un semn de sarcina.
Chisturile ovariene iti produc intarzierea menstruatiei. Nu cred ca e vorba de o sarcina. Ti-a venit pana la urma?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 4intarzierea menstruatiei
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 12Pastila de a doua zi
- 7test de sarcina
- 3o umflatura in vagin
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 4Nu îmi vine menstruația !!
- 8Anticonceptionale
- 1Întârzierea menstruației
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 0Întârziere menstruație
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: