ajutor pastile acnee
Buna ziua. Mi-au aparut niste bubite(cosuri) pe brate si spate si cateva pe fata si am fost la medicul dermatolog, prescriindu-mi o reteta pe care am achizitionat-o de la farmacie. Problema este ca doamna doctor mi-a spus verbal cum sa administrez tratamentul, dar m-a bulversat total cu toate cremele de pe reteta incat eu nu mai stiu cum trebuie luate, iar farmacista mi-a spus varianta ei. va rog sa ma deslusiti. Tin minte doar ca doctorita mi-a spus de unul dintre medicamente sa dau doar pe fata, dar nu mai stiu care. Mi-a prescris asa: AZITROX (o capsula la trei zile), dar mi-a zis ceva de o luna sa iau, iar farmacista a zis sa iau maxim 5 pastile in total; IVAPUR gel purifiant (x2/zi); ERYFLUID solutie cutanata (x2/zi); SKINOREN crema (x1/zi).Acum, va rog mult, explicati-mi cum sa le utilizez. Mi-e frica sa nu le incurc si sa imi apara alte iritatii.
1 comentarii
Buna ziua,
Din mesajul dvs. inteleg ca aveti doua recomandari diferite pentru tratamentul dvs. Deoarece ati fost la un medic pentru consult, va recomandam sa contactati medicul si sa va scrie recomandarile pentru a le putea urma cat mai corect.
O zi excelenta!
Din mesajul dvs. inteleg ca aveti doua recomandari diferite pentru tratamentul dvs. Deoarece ati fost la un medic pentru consult, va recomandam sa contactati medicul si sa va scrie recomandarile pentru a le putea urma cat mai corect.
O zi excelenta!
Alte subiecte recente din această secțiune: