ajutor!!! posibila sarcina?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati sunt foarteee speriata, pe data de 19.06.2014 am avut contact sexual protejat, in a 2 zi de la terminarea c.m, urmatoarea luna pe 11.07.2014 mi-a venit normal si fara intarzieri, dar luna aceasta trebuia sa imi vina pe 07.08.2014 si inca nu mi-a venit, este posibila o sarcina? Va rogg ajutati-ma cu un raspuns rapid!!!...
4 comentarii
Heyyy, va rog din suflet..ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns???...sunt foartee foarte speriataa:((
Ajutorrrrr...o parerree??? Va rog din suflet dati-mi un raspuns sunt disperataaaa!!!!!
Cel mai probabil (daca ala a fost singurul contact sexual)nu esti insarcinata, raportul sexual neavand loc in perioada fertila.
In cazul in care ati avut contact sexual neprotejat, este indicat sa efectuati un test de sarcina din urina sau eventual un test din sange, sau eventual o vizita la medicul ginecolog care va poate spune care ar fi cauzele intarzierii menstruatiei.
O zi placuta!
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot ramane insarcinata?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 8sunt insarcinata?
- 2pot fi insarcinata?
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 4Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
- 0sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 3Pot fi gravida ?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 0sarcina?
- 2sunt insarcinata?
- 0probabilitatea sarcinii
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: