Ajutor! am senzatia ca sunt rupt de realitate
Salut! am 20 de ani si ma confrunt cu o situatie urata. De la un timp am senzatia ca sunt rupt de realitate. imi pierd concentrarea foarte des, nu mai sunt atent la oamenii din jur, am privirea defocalizata, memoria nu mai functioneaza delo si am stari de panica si de confuzie. Nu prea mai am miros si cateodata am o durere in ceafa. Anul trecut in aprilie tatal meu a murit. Am reusit cu greu sa trec peste. am fumat etnobotanice, iar cand tata a murit am inceput cu ele si mai tare. Nu am un loc de munca (sunt in cautare) asa ca imi este destul de greu sa gasesc ceva care chiar sa ma solicite. m-am despartit de prietena mea pentru ca devenisem foarte nervos. pur si simplu ma simt ca o leguma.
3 comentarii
nu reactionez la nimic. nu rad, nu plang, nu comunic. cred ca am sistemul nervos varza. unde sa ma duc ? intr-un timp ma gandeam sa ma sinucid/calugaresc :)), mai recent am realizat ca e ceva ce se poate rezolva daca vreau cu adevarat si daca fac ceva pentru asta. pana acum am acceptat starea pur si simplu. vreau sa ma repun pe picioare asa ca spuneti-mi cum sa incep :)
dragul meu, primul pas este renunatrea la etnobotanice, care sunt droguri chiar de mare risc!
ca sa reusersti, ai nevoie de un psihiatru bun. Acesta iti va spune ce sa faci mai departe.
Sanatate si curaj!
ca sa reusersti, ai nevoie de un psihiatru bun. Acesta iti va spune ce sa faci mai departe.
Sanatate si curaj!
Te inteleg, pentru ca am trecut prin ceva asemanator. Atacurile de panica ti le formezi singur, sunt grele si foarte urate intr-adevar, tot ceea ce trebuie sa faci este ca atunci cand apar, sa iti distragi atentia singur, concentreaza-te cat poti de mult pe ceea ce iti place si indu-ti singur ideea ca iti e bine. Mergi la un psihiatru, chiar iti va fi de folos; nu refuza tratamentul doar pentru ca ai impresia ca esti nebun ( o spun din experienta), gandeste-te ca sunt doar o mana de ajutor in recuperarea ta acele pastile, insa totul depinde doar de tine, fii tare. Iti doresc sa reusesti, lupta pentru ca sunt lucruri frumoase in viata pe care nu le-ai descoperit inca si ar fi mare pacat sa nu le vezi... ! Mult noroc !!!
Alte subiecte recente din această secțiune: