ajutor - la urinare am unele usturimi
Am o nelamurire, de ceva vreme la urinare am unele usturimi, mai exact dupa ce termin de urinat(aceste usturimi nu apar intodeauna).Nu simt nevoia de a urina des, dar uneori desi am urinat simt aceiasi nevoie imediat(asta foarte rar).Ceia ce mi se intampla mai des este aparitia unei dureri, usturimi cand incerc sa am o erectie...mai apare o oarecare jena, disconfort la sezut(durerea apre in zona dintre scrot si anus).As vrea sa va intreb pe dumneavoastra daca toate acestea imi pot afecta erectia, care nu mai este ca si inainte(nu mai am erectie dimineata, si am foarte rar o erectie nomala).Am 19 ani, si nu stiu ce ar trebui sa fac..v-as fi recunoscator dak m-ati potea lamuri si indruma ce ar trebui sa fac pt rezolvarea acestor probleme.Din ce am mai citit pe internet ar putea fi vorba de prostata sau prostatita?... va rog s ma lamuriti cu aceste probleme si sa-mi spuneti cat de grav este.VA MULTUMESC ANTICIPAT!!
2 comentarii
Dupa simptomatologia descrisa ar putea fi vorba despre o infectie urinara joasa sau despre o prostatita.Prostata si veziculele seminale sunt parte din organele genitale interne la barbat, cunoscute sub numele de organe sexuale anexe.Sunt conectate la tractul urinar prin intermediul uretrei posterioare.Au relatii anatomice adica sunt invecinate cu vezica, uretra si rectul.Infectiile primare si secundare sunt obisnuite.Organele sexuale ale barbatului si tractul urinar se deschid in acelasi canal, adica uretra prostatica, aceasta apropiere anatomica si functionala explica legatura posibila intre bolile urinare si genitale.
Fie ca mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere la UROLOGIE si la Laborator pt. analize de sange si urina, in acesty caz beneficiezi de gratuitate caci te vei duce la o policlinica unde lucreaza si un urolog, fie mergi la un cabinet privat., caz in care vei plati integral.Recomandarea mea ar fi si un ecograf...nu stiu varsta ta..presupunand ca esti pana in 50 de ani ar trebui sa excludem adenomul de prostata...mergi la medic, pt ca fara analize paraclinice nu pot sa pun diagnosticul...sper ca am reusit sa iti explic cate ceva...nu ar fi ceva grav, teoretic s-ar rezolva cu un trat. medicamentos antiinfectios si antiinflamator...tine-ma la curent.11ANK(medic rezident)
Fie ca mergi la medicul de familie sa iti dea trimitere la UROLOGIE si la Laborator pt. analize de sange si urina, in acesty caz beneficiezi de gratuitate caci te vei duce la o policlinica unde lucreaza si un urolog, fie mergi la un cabinet privat., caz in care vei plati integral.Recomandarea mea ar fi si un ecograf...nu stiu varsta ta..presupunand ca esti pana in 50 de ani ar trebui sa excludem adenomul de prostata...mergi la medic, pt ca fara analize paraclinice nu pot sa pun diagnosticul...sper ca am reusit sa iti explic cate ceva...nu ar fi ceva grav, teoretic s-ar rezolva cu un trat. medicamentos antiinfectios si antiinflamator...tine-ma la curent.11ANK(medic rezident)
Va multumesc mult pentru raspuns...am sa merg cat de curand la un control, oricum ati reusit sa ma lamuriti de fapt despre ce este vorba mai cu exactitate...cred ca adenom de prostata nu este(am 19 ani).Mi-a fost de foarte mare folos cea ce mi-ati spus...acest mesaj a venit ca o incurajare din partea dumneavoastra.M-am mai linistit un pic:) ...sper sa se termine cu bine.Va voi tine la curent cu ce am sa rezolv.Va multumesc inca o data.
Alte subiecte recente din această secțiune: