Ajutor! Sunt sau nu insarcinata?

05-01-2019
Utilizator08
Nu este medic/terapeut
Utilizator08
Buna seara,
În data de 12.12.2018 am avut ultimul contact sexual neprotejat. La 7 zile am facut 2 teste, ambele iesind negative. Pe data de 22.12 mi.a venit cm putin anormal ( prima zi putin rozaliu în prima parte a zilei, apoi nu a mai curs deloc până în A 3a zi cand a curs normal timp de alte 2 zile; am cm la 30-31 zile si durează 6 zile). La câteva zile am inceput sa am dureri in zona pelviana ca la menstruatie. Pe data de 3.01.2019 m.am trezit cu o stare accentuată de greață. Durerile din zona pelviana incepand sa fie din ce in ce mai prezente. Am început să am stări de somnolență accentuate. De 2 zile nu mai pot sa "stau treaza". Ma simt epuizată si as dormi într-una. Azi am fost la ginecolog si mi.am făcut un eco transvaginal. Dr mi.a spus că nu vede exact ce e, dar pare a fi un folicul ovarian. Pe ecografie se vede o pata neagra foarte accentuată. Întrebarea mea e, sunt sau nu insarcinata? Imi doresc foarte mult un bebe
1 comentarii
0
10-01-2019, ora 18:07
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

pentru un diagnostic exact puteti efectua un test de sarcina din sange BetaHcg care va spune precis daca sunttei sau nu insarcinata,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul