Ajutor urgent!!! Sunt in criza
Buna!
La începutul acestei luni, am avut niste secreții vaginale de culoare maro, fara vreun miros, timp de 5 zile, aproximativ.. dupa care, pe data de 20 am avut aceleași secreții, dar timp de 3 4 zile cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația (am ciclu regulat, imi vine de pe 20+ maxim pana pe 30/31 ale lunii) este prima data cand imi întârzie atat de mult. Tin sa menționez, am facut-o cu iubitul meu neprotejat pe 18, dar nu a ejaculat in mine, si nici preejaculare nu este!! Am făcut si doua teste de sarcina, ambele negative!!
Perioada asta am fost stresata, am avut multe certuri, este posibil sa fie intarzierea de la stres?? Ajutor va rog
La începutul acestei luni, am avut niste secreții vaginale de culoare maro, fara vreun miros, timp de 5 zile, aproximativ.. dupa care, pe data de 20 am avut aceleași secreții, dar timp de 3 4 zile cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația (am ciclu regulat, imi vine de pe 20+ maxim pana pe 30/31 ale lunii) este prima data cand imi întârzie atat de mult. Tin sa menționez, am facut-o cu iubitul meu neprotejat pe 18, dar nu a ejaculat in mine, si nici preejaculare nu este!! Am făcut si doua teste de sarcina, ambele negative!!
Perioada asta am fost stresata, am avut multe certuri, este posibil sa fie intarzierea de la stres?? Ajutor va rog
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu mi a venit ciclul din 23 februarie!!! ajutor
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 4nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 10menstruatie
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Întârziere menstruația
- 8Anticonceptionale
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 0Menstruatie întârziată
- 0Ciclu intarziat
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: