Ajutor urgent!!! Sunt in criza
Buna!
La începutul acestei luni, am avut niste secreții vaginale de culoare maro, fara vreun miros, timp de 5 zile, aproximativ.. dupa care, pe data de 20 am avut aceleași secreții, dar timp de 3 4 zile cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația (am ciclu regulat, imi vine de pe 20+ maxim pana pe 30/31 ale lunii) este prima data cand imi întârzie atat de mult. Tin sa menționez, am facut-o cu iubitul meu neprotejat pe 18, dar nu a ejaculat in mine, si nici preejaculare nu este!! Am făcut si doua teste de sarcina, ambele negative!!
Perioada asta am fost stresata, am avut multe certuri, este posibil sa fie intarzierea de la stres?? Ajutor va rog
La începutul acestei luni, am avut niste secreții vaginale de culoare maro, fara vreun miros, timp de 5 zile, aproximativ.. dupa care, pe data de 20 am avut aceleași secreții, dar timp de 3 4 zile cand ar fi trebuit sa imi vina menstruația (am ciclu regulat, imi vine de pe 20+ maxim pana pe 30/31 ale lunii) este prima data cand imi întârzie atat de mult. Tin sa menționez, am facut-o cu iubitul meu neprotejat pe 18, dar nu a ejaculat in mine, si nici preejaculare nu este!! Am făcut si doua teste de sarcina, ambele negative!!
Perioada asta am fost stresata, am avut multe certuri, este posibil sa fie intarzierea de la stres?? Ajutor va rog
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 5De ce intarzie menstruatia?
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 2Întârzierea menstruației
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0întârziere menstruație
- 1Intarziere perioada menstruala
- 1Întârziere menstruație
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: