Se poate sa fiu însărcinată?

23-04-2017
AnaMariaRN
Nu este medic/terapeut
AnaMariaRN
Bună! Iau Mercilon de 2 luni, asta a fost a doua luna. În prima a fost totul ok, am terminat folia, iar următoarea zi mi a venit. Dar luna asta am terminat o și de 3 zile nu mi a venit. Pana acum 4-5 zile am avut sanii tari și dureri de burta și de spate..semn ca trebuie sa mi vina. Acum au dispărut și durerile iar sanii și au revenit. Se poate sa fiu însărcinată? Am luat pastilele în fiecare zi, nu am uitat nici una.
3 comentarii
0
24-04-2017, ora 10:18
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Cel mai frecvent menstra incepe dupa 4-5 zile de la terminarea pastilelor si e important sa nu incepeti folie noua fara sa aveti intai o sangerare (nu exista contraceptie sigura 100% deci trebuie sa aveti menstra ca sa excludeti o eventuala sarcina)!
0
24-04-2017, ora 12:11
AnaMariaRN
Nu este medic/terapeut
AnaMariaRN
Folia de anticonceptionale se incepe din a 7 a zi a menstruatiei? Sunt protejata imediat cum o încep? Din câte am înțeles ar trebui sa fiu protejata chiar și în aceasta pauza?!
Multumesc!
0
25-04-2017, ora 20:56
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Folia se incepe fie la 7 zile de la terminarea celei anterioare fie in prima zi de sangerare daca menstra intarzie mai mult si sunteti protejata de la prima pastila!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul