Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
Nu am avut niciodată probleme cu tenul! Din Februarie am observat ca îmi tot apare o iritație in zona gurii și a nasului, o iritație destul de urâta(foarte multe bubițe mici și roșii)cu prurit și oarecare usturime. Am luat claritine 5 zile dar nu am observat mari schimbări. ma așteptăm sa treacă de tot. Căutând in istoricul meu.. se pare ca și in 2016 mi se mai întâmpla, dar nu atât de des.. de aceea nu am dat importantă. De la ce ar putea fi? Prin ce metode un medic dermatolog îmi poate pune un diagnostic ? Mulțumesc!
1 comentarii
buna ziua,
Diagnosticul se pune in urma examenului clinic, eventual analizelor de laborator.Mergeti la medic ptr a afla cauza.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Diagnosticul se pune in urma examenului clinic, eventual analizelor de laborator.Mergeti la medic ptr a afla cauza.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6alergie care reapare.. ce e de facut?
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 16bubite rosii pe corp
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 15mancarime si bubite rosii
- 1bubite rosii pe limba
- 0bubite rosii peste o rana nevindecata dupa oparire
- 1Bubite rosi pe capul penisului
- 0m-am trezit cu bubite mici pe fata, pielea avand un aspect nisipos
- 6Urgent! Dependenta de nidoflor!
- 5Bubite roșii care ma mănâncă
- 1Bubite albe in jurul nasului
- 0Bubite rosi pe scrot
- 1Bubite rosii pe mana
- 1Mici punctulete rosii pe piele !
- 2Bube rosii pe degetele de la maini
- 2Bubițe roșii pe tot corpul
- 2Puncte rosii pe piele
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite pe fata bubite mici, rosii, ustura
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: