bubite rosii care ma maninca

de 7 ani mi-au aparut pe burta in jurul ficatului nist bubite rosii care in timp s-au extins pe burta pe piept si spate, ma maninca iar cind fac dus acestea se inrosesc mai tare si pielea se usuca incit se face ca faina.am fost la medicul dermatolog si mi-a prescris unguent advantan, acesta isi face efectul pe moment iar dupa citeva zile acestea reapar parca mai multe si ma maninca mai tare.poate ma ajuta cineva cu un sfat cu o recomandare catre un medic care sa ma salveze de acesata problema.va multumesc si astept un raspuns din partea cuiva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

OptiBac - probiotice adaptate nevoilor tale
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 2De cca. o luna de zile mi-au aparut pe decolteu, gat si fata niste bubite rosii
- 2Bubite si roseata
- 3boala de piele?
- 4cancer?
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 7bubite in zona anala
- 3bubite mici si rosii care imi dau o senzatie de mancarime foarte mare
- 1bubite pe gat, solduri si degete
- 1Bube pe picioare
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 3Bubiţe şi coşuri pe spate
- 2Bubite mici si rosii pe piele
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 1Bubite roşii cu vârf galben doar in anumite zone
- 0Bubite rosi pe scrot
- 0Bubite si mancarimi