Alergie..?

09-10-2009
anca1508
Nu este medic/terapeut
anca1508
Buna ziua

As avea o intrebare: trebuie sa incep un tratament cu un medicament sub forma de capsule, capsule care au in compozitie ulei de arahide.Stiu ca arahidele pot da alergii foarte urate si sunt putin tematoare deoarece, de la unele alimente, imi apar bubite mici pe piele, ca un fel de urticarie.Nu stiu daca la arahide e aceeasi reactie si as vrea sa stiu ce trebuie sa am la indemana pentru cazul cel mai rau ( soc anafilactic).
1 comentarii
0
10-10-2009, ora 14:50
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Buna ziua,

Daca stiti ca aveti o predispozitie la a dezvolta alergii, cel mai bine ar fi sa va faceti niste teste alergologice pentru a vedea la ce alimente sunteti hipersensibila. NU va sfatuiesc sa va testati sensibilitatea din proprie initiativa fara supervizare medicala, si nici atat cu arahide, pentru ca dupa cum bine ati spus puteti face soc anafilactic, starile anafilactoide putand fi FATALE (arahidele au un prifil alergic foarte mare, ca de altfel si laptele, capsunile, bananele, glutenul, ouale etc.). In general, in cazul acestor socuri se administreaza hidrocortizon hemisuccinat sau adrenalina...

Toate cele bune :)

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns