Alergie sau blocaj
Buna, am urmat un tratament cu antibiotice avand o infectie urinara dupa care doctorita mi-a schimbat tratamentul luand alt antibiotic si fiind prea puternic am oprit trat dupa 1 zi pt ca am inceput sa am palpitatii eu fiind sub tensiune mi-a crescut pana la 124 tensiunea mare pur si simplu imi tremura umerii si in gat aveam f mari palpitatii si simteam un f mare stres.A durat o sapt sa -mi linistesc palpitatiile din gat dar tensiunea revenind la normal dupa o zi.Sper sa nu-mi fie afectate glandele.De atunci simt ca am intepenit capul parca e umplut cu vata pielea o simt ca e mai groasa si tare si ma simt de parca ma tot strange parca ma epuizes, picioarele sunt si ele umflate de fapt ca tot restul corpului parca e cu edem si pielea nu se mai oxigeneaza si simt ca muschii au intepenit sunt mult mai tari.Am fost la medic am explicat ce s-a intamplat ba chiar la urgente si a zis ca tensiunea e ok124 ca nu e mare
si gata am plecat acasa.Dupa o zi am mers la medicul de familie mi-a prescris ceva antialergic dar cand am vazut reactiile adverse mia fost frica sa mai iau sa nu ma afecteze si mai rau si sa iau in continuare antibioticul care mi la prescris si binenteles ca nu lam mai luat am refacut analiza de urina si mi-a iesit ok, dar eu tot nu miam revenit la normal si pielea e foarte palida.Pur si simplu simt ca m-am blocat.
Va rog sa ma ajutati, nu sunt in tara si daca mi-ati sugera ceva tratament ati putea sami spuneti daca dilutiile homeopate c sunt aceleasi cu ch nu stiu ca eu numai dilutii c am gasit in farmacii.
Va multumesc!
si gata am plecat acasa.Dupa o zi am mers la medicul de familie mi-a prescris ceva antialergic dar cand am vazut reactiile adverse mia fost frica sa mai iau sa nu ma afecteze si mai rau si sa iau in continuare antibioticul care mi la prescris si binenteles ca nu lam mai luat am refacut analiza de urina si mi-a iesit ok, dar eu tot nu miam revenit la normal si pielea e foarte palida.Pur si simplu simt ca m-am blocat.
Va rog sa ma ajutati, nu sunt in tara si daca mi-ati sugera ceva tratament ati putea sami spuneti daca dilutiile homeopate c sunt aceleasi cu ch nu stiu ca eu numai dilutii c am gasit in farmacii.
Va multumesc!
1 comentarii
Scala de dilutii este aceeasi, indiferent daca se prescurteaza cu "c" (centesimale) sau cu "ch" (centesimale hahnemanniene). E tot aia. Dupa cum, daca spunem "se iau 100 g de unt" sau daca spunem "se iau 100 gr de unt" intelegem acelasi lucru: e vorba de grame de unt.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Tratament pentru toti parazitii din corp
- 0Medicamente homeopatice cu sau fara prescriptie?
- 4Reacții adverse duo și plus
- 1O părere, masturbare
- 0Cât timp tine un tratament homeopat?
- 1Pot sau nu sa donez va rog?
- 1Experienta mea cu Sedatif PC
- 2Medici homeopati Romania
- 0Homeopat - endocrinologie - noduli tiroidieni
- 4Homeopatia si TVP