Alinetatii pentru copii peste 1 an

11-03-2010
felycia44
Nu este medic/terapeut
felycia44
Buna ziua,

Consider ca acest subiect trebuie indelung discutat deoarece daca stam s ane gandim este un pic subiectiv pentru fiecare in parte. In ceea ce ma priveste problema mea arzatoare ( la care accept sfaturi si de la profesionisti adica medici cat si de la ceilalti utilizatori) ar fii aceea ca eu am o fetita de un an care este destul de plinuta (dar si inalta) si intrebarea mea ar fii care este cea mai buna metoda sa nu devenim obeze de la aceasta varsta.
Ca o completare va pot da urmatoarele date s-a nascut cu 4.600 kg si are acu 12.500kg a avut o inaltime la nastere 56 cm acu are injur de 81 cm, iar in ceea ce ne priveste pe noi parinti as putea spune ca amandoi depasim limita de greutate inproportie cu ialtimea. In ceea ce priveste alimentatia fetitei de pana acum va pot spune ca ma inceput diversificarea de la 4 luni cu fructe si legume (fara cartofi), am adaugat de o luna de zile in meniu si 2 biscuiti, putin smantana cat si cartofii, in rest nu a mancat nici o data cereale nici alte fainoase.

Astept cu nerabdare sfaturile dvs

Cu stima
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns