am ciclu neregulat, dar vreau un copil

am 24 ani, sun casatorita, si mi-as dori un copil. avem 2 ani de casatorie, si nu am ramas insarcinata pana acum. problema cred ca este ciclul neregulat. imi vine o data la 3, 4 luni.
3 comentarii

Ai nevoie de o trimitere la ginecologie ; o consultatie de specialitate si o ecografie pelvina vor lamuri cauza ciclului neregulat si a infertilitatii tale.In acesti doi ani nu ai folosit nici o metoda contraceptiva, nu te-ai pazit in nici un fel?

NU AM LUAT NIMIC PANA ACUM SI NICI NU M-AM PAZIT, DAR AM AFLAT PANA LA URMA SAPTAMANA TRECUTA CA SUNT INSARCINATA DAR NU STIU INCA DE CAT TIMP.ACUMA EXISTA ALTA INGRIJORARE PE CARE O AM: MI-A VENIT CICLUL O ZI IAR A DOUA ZI NU AM MAI AVUT SI MI S-A INTAMPLAT DE TREI ORI ACEASTA PROBLEMA NU STIU CE POATE SA INSEMNE.IMI PUTETI DA UN RASPUNS LA ACEASTA PROBLEMA, PANA AJUNG SA MA DUC LA UN CONTROL GINECOLOGIC????/??????

buna ziua doamna doctor..am si eu o problema cu menstruatia.mie menstruatia imi vine regulat dar luna acesta in loc de menstruatie am avut niste scurgeri maro doar o zii si gata?credeti ca ar putea fi vorba de o sarcina extrauterina sau normala?si am avut si dureri foarte mari.nu am luat niciodata anticonceptioanle sau alte lucrruri de genu.va mutlesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce sa facem pentru a avea un copil?
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 3sterilitate secundara?
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 1vreau sa raman insarcinata
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 2imi doresc enorm un copil
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 7vreau un bebe
- 4Vreau un copil
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 1Menstruatie regulata peste sarcina?
- 0Incercare de un an de a face copil
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 3probleme conceptie
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: Conceptia Pregatirea pentru sarcina Ciclul menstrual neregulat