Am luat medabon singura

30-06-2022
Iuliana8
Nu este medic/terapeut
Iuliana8
Dupa ce am alergat toata ziua dupa un medic ginecolog fara succes ( cabinete inchise, medici in vacanta), am cumparat singura medabon. Dupa calculele mele aveam 7 saptamani, eram cam la limita.
Au trecut 3 zile pana mi-am facut curaj sa il iau singura. Am luat prima pastila la 17:30. Nu am avut nici o durere si nici nu am sangerat, foarte putina ameteala. Dupa 36 ore, la 5:30 am introdus ovulele si am luat si un nurofen de frica si m-am bagat la somn. La ora 8 m-am trezit, simteam o mica durere ca la menstruatie care s-a intensificat in decurs de o ora jumatate, simteam ca niste contractii de nastere, prea dureroase dar suportabile. Ma gandeam ca am mai trecut printr-o nastere si pot sa indur. Daca ma miscam era mai rau asa ca am stat ghemuita dar tot simteam durere. La 9 jumatate am vomitat, probabil de panica.
Dupa 10 minute am simtit ca o explozie inauntru ( ca atunci cand te abtii sa dai gazele afara si se duc inauntru, nu stiu cum altfel sa explic, asa am simtit eu ) si am vazut ca am inceput sa sangerez, probabil am fortat iesirea cand am vomitat. M-am asezat pe wc si am impins si a curs mult sange, parca faceam pipi cu sange, asa curgea de mult si fara cheaguri. Durerile au disparut imediat dupa "explozie". Pe la 10 am mers iar la wc si iar a curs mult si cu cheaguri mici. Am mai fost de vreo 2 ori la wc, de fiecare data cand simteam o durere la ca menstruatie si tot asa eliminam mult sange cu cheaguri din ce in ce mai mari. La 11 jumatate am eliminat un cheag de marimea unei mingii de ping pong, fara durere, pur si simplu a iesit si a ramas acolo la intrare si l-am tras. Acum este 12 si mai simt din cand in cand o durere ca la menstruatie, nimic de speriat si mai curge sange destul de mult cu cheaguri maricele cand imping.
Cum au spus multe fete, difera in functie de organismul fiecareia. E mai bine cu pastile, m-a durut mai putin. Mi-a fost teama sa fac de capul meu, dar pana la urma tot singura esti in toata experienta asta, cu sau fara doctor. Voi merge la control peste cateva zile.
Revin cu detalii, dar se pare ca pentru mine tot raul a trecut. Dureri mari vreo jumatate de ora au fost.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul