Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?

09-11-2018
Hxhvbvjbnb
Nu este medic/terapeut
Hxhvbvjbnb
Urgent vreau un raspuns... ca nu mai pot. Sa va povestesc urmatoarea situatie : am avut ciclul pe 19 septembrie, urmatoarea data mi-a venit pe 17 octombrie (la 28 de zile). Perioada mea fertila a fost de pe 31 octombrie pana pe 2 noiembrie (cred). Am intretinut relatii sexuale pe 27 octombrie, dar am facut-o anal. Apoi am mai facut-o pe 31 (vaginal) protejat. Apoi am facut-o pe 5 noiembrie tot vaginal si protejat. Dar sa va spun de ce sunt atat de îngrijorată. Cand am facut-o pe 31 eram in perioada fertila, iar partenerul nu sunt sigura daca a verificat prezervativul, chiar nu-mi amintesc nici prima nici a doua oară. Nu stiu daca a ramas intact sau s-a rupt. Iar astazi dupa ce m-am ridicat din pat am simtit o crampa, iar dupa am mers la baie, dupa ce am folosit hartia igienică am observat si niste firisoare de sange pe ea (nu eram mult). Si imi mai curge de atunci ceva maro. O fi sarcina? Va rog, spuneti-mi. As dori sa fie orice, dar nu asta. Sunt foarte speriata. Stiu ca nu mi-a venit mereu fix la 28 de zile. Sa incep de la inceputul anului : In ianuarie mi-a venit pe 5 si pe 31, urmatorul ciclu a fost pe 1 martie, apoi iar mi-a venit in martie pe 31. In aprilie mi-a venit pe 28-29, in luna mai undeva pe la sf lunii. In iunie mi-a venit pe 23, il iulie pe 16, in august pe 16-17 sau 18 cred. In septembrie mi-a venit pe 19, iar apoi ultimul pe 17 octombrie. Va rog, ajuta-tima cu un sfat. Spune-mi ce poate fi. Ce este aceasta scurgere roz-maronie lipichioasa. De fiecare data o faceam protejat, dar o singura data am facut-o neprotejat cand am facut anal. Cum am mai zis, poate cand am facut-o erau zilele fertile, dar era protejat. Si nu-mi amintesc daca a verificat prezervativul. Chiar nu stiu. Dar daca sa presupunem ca s-o fi rupt si a avut o gaurica mică, chiar ramaneam atat de repede? Astept raspuns.
1 comentarii
0
13-11-2018, ora 09:07
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

perioada ovulatorie o stiti deoarece ati verificat-o prin teste de ovulatie si ecografie? Aceasta difera la fiecare persoana. Pentru a avea o certitudine va recomandam sa consultati un medic sau sa efectuati un test de sange BetaHcg pentru a avea confirmarea sau infirmarea sarcinii.

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •