Am nevoie de ajutor - durere in zona genitala, langa clitoris

21-10-2020
AlinaMIM
Nu este medic/terapeut
AlinaMIM
Buna ziua! Am o problema si nu stiu exact ce este. Incerc sa nu ma panichez pana ajung la un doctor. De ieri am observat o durere in zona genitala, langa clitoris in stanga sus, sub buza cum ar veni. Este o ceva sub piele sub forma unul bob de mazare si doare la atingere. Oare ce ar putea fi? Mentionez ca sunt pe finalul menstruatiei. Poate fi un nodul cum se fac cei la san in perioada asta?
3 comentarii
0
22-10-2020, ora 08:59
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E nevoie să mergeți la ginecolog, pentru că numai o investigație poate da un diagnostic sigur. Așa ne dăm numai cu părerea Au fost situații când a apărut și un furuncul în zona respectivă, de aceea trebuie văzut de medic.
0
23-10-2020, ora 11:56
AlinaMIM
Nu este medic/terapeut
AlinaMIM
Da, pai asta tot incerc sa fac, dar stau prost rau cu timpul si incercam sa aflu macar posibile idei despre ce ar putea fi... e ciudat ca nu vad niciun cap alb cum sunt cele de la cosuri...
0
15-01-2021, ora 23:13
oana2020
Identitate neconfirmată
oana2020
dupa toaletare obisnuita cu apa si sapun puteti face bai cu ceai (puneti si sare 1 lingura sare/1 litru apa) de pelin, flori de camp, apoi aplicati comprese cu apa oxigenata, apoi unguent cu betadina sau baneocin.
dar este mai bine sa mergeti direct la medicul ginecolog sau la medicul de familie (care va poate da trimitere la ginecolog si astfel beneficiati de consultatie gratuita, ecografie, examen citologic ; ideal ar fi sa apelati pentru examenul citopatologic la departamentul anatomie patologica dintr-un spital universitar, sau la clinica onco team diagnostic :

----------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: