Am nevoie de ajutor!

17-04-2013
puica2013
Nu este medic/terapeut
puica2013
am o problema, am avut contact neprotejat cu prietenul meu pe 10 martie, eram in ultima zi de menstruatie, nu mai aveam deloc, el nu a ejaculat in mine.am deobicei un ciclu regulat, imi vine cu 2 zile inainte de ultima data, insa de data asta nu...pe 10 aprilie am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar nu mi-a venit nici pana acum ciclul. nu stiu ce sa mai fac, sunt foarte speriata! va rog, ajutati-ma! ce sa fac?!
Pe 15 am facut alt test, si tot negativ a iesit.dar menstruatie tot nu am inca...
Va rog...spuneti'mi ce se intampla? e normal?
1 comentarii
0
18-04-2013, ora 12:12
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Lipsa menstruatie nu inseamna sarcina. In ultima zi de menstruatie nu poti ramane insarcinata si daca si testele sunt negative cu atat mai mult poti fi linistita. Cauta sa folosesti o metoda contraceptiva ca sa nu te mai chinuiesti asa in fiecare luna.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul