Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul

24-02-2015
ada32
Nu este medic/terapeut
ada32
Buna ziua!

Sper sa ma puteti ajuta, sunt intr-o perioada destul de grea. Pe data de 14feb am avut contact sexual protejat, insa, pentru prima data, ni s-a rupt prezervativul. Am constatat dupa o perioada mai lunga, aprox 5-7min. M-am panicat si am plecat repede la farmacie, am cumparat o escapelle (fiind a 2-a la activ, dupa 6luni), imediat ce am ajuns acasa am luat-o si am crezut pentru moment ca totul e ok. Tin sa mentionez ca nu am terminat actul sexual si nu a ejaculat. Pe data de 16feb am avut inca un contact sexual protejat si din nou, ni s-a rupt prezervativul... De data aceasta insa, am sesizat imediat si am terminat. Am considerat ca nu e necesara si nici recomandata o a 2-a pastila la interval asa scurt, si am decis sa ma bazez pe mama natura (in fond, sunt atatea cupluri carora nu li se intampla si exact eu sa cad...).

Ultima menstruatie a inceput pe data de 29ianuarie si s-a terminat aproximativ pe 3 februarie, iar penultima, 30dec-aprox 3ian. Pe 21februarie insa, au aparut niste stropi rosii si crezand ca e menstra, m-am mai linistit. Cu timpul am observat ca de fapt nu curge ca de obicei, ci numai picura din cand in cand, indeajuns insa incat in noaptea de 21 spre 22 sa umple un tampon, mai apoi aproape nimic. Abia daca este un sfert plin astazi, dupa o zi de scoala (cand, in mod normal, trebuia sa ma schimb macar odata). De asemenea, in noaptea de 22 spre 23 mi-am pus un ob, impreuna cu un tampon, stiind ca de obicei am nevoie de asa ceva in seara a 2-a de menstra. Dimineata, cand l-am scos, m-am speriat pentru ca acesta era numai pe jumatate plin, iar odata cu el am mai scos ceva din vagin, o bucata din prezervativul de pe 14. Imi este frica sa nu fi fost spermatozoizi pe acea bucata care sa se implanteze dupa ce efectul pastilei a trecut.

Am citit despre hemoragiile de implantare, insa acelea par sa fie numai pete, nu indeajuns incat sa umple 2 tampoane. Am luat in considerare si faptul ca am luat pilula si asta ar insemna dereglari, insa si ca iau antibiotice. Cu toate astea mi-am cumparat un test de sarcina pe care as vrea sa il fac imediat ce se opresc scurgerile.

Sunt foarte speriata si am nevoie mare de ajutor. Nu am starea materiala necesara unui consult de obstretrica, cu atat mai putin de un avort, iar sa le spun parintilor nu pot. Orice sfat e bine venit. Va multumesc mult!
4 comentarii
0
24-02-2015, ora 12:14
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Este important consultul medical.Acesta se poate face si la spital, nu numai la cabinete particulare.
0
25-02-2015, ora 07:02
ada32
Nu este medic/terapeut
ada32
Buna ziua din nou!

Am facut testul azi dimineata si mi-a iesit negativ. Totusi, m-am mai gandit la situatia mea si am luat in considerare si faptul ca am avut contact sexual mai des in saptamana respectiva (8-16feb) si ca aproximativ de fiecare data aveam dureri in zona vaginala. Poate din cauza frecarii sa se fi format o rana?

Va multumesc mult!
0
25-02-2015, ora 17:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Numai un medic ginecolog va poate confirma daca aveti sau nu o rana pe col.
Luati trimitere de la medicul de familie catre Ginecologie si consultatia este gratuita.
Prezervativele se cumpara numai de la farmacie, sa fie de calitate si in termenul de valabilitate. Ori nu si-l pune bine. Sunt cupluri casatorite care de ani de zile folosesc prezervativ si nu li s-a rupt niciodata.
0
25-02-2015, ora 20:38
ada32
Nu este medic/terapeut
ada32
In 6luni de cand avem activitate sexuala regulata nu ni s-a intamplat decat acum. Am cumparat mereu prezervative din acelasi loc si am verificat data de expirare. In zilele respective a fost o problema cu mine. Nu se producea destul lichid lubrifiant si chiar daca am incercat si alte metode nu am reusit. Dupa calculatorul de fertilitate nu eram in zilele de pericol, insa nu pot exclude varianta unei sarcini. Voi mai face un test peste o saptamana dupa care o sa ma duc la un cabinet. Nu ma pot duce la medicul de familie sa cer trimitere pentru ca va fi mentionat in fisa mea de sanatate si de aici pot afla parintii, ceea ce nu imi doresc... Poate mai tarziu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •