Am nevoie de ajutor: orhiepididimita acuta dreapta

24-06-2013
Marius790
Nu este medic/terapeut
Marius790
Buna ziua. Tocmai sunt pe litoral cu familia. Ieri, am fost nevoit sa merg la urgente unde am fost diagnosticat cu orhiepididimita acuta dreapta. Mi s-a prescris tratament. Pe langa asta repaus si fara sex 30 de zile. Intrebarea mea este caci nu gasesc nicaieri, din ce motiv nu este voie sex? Adica daca este riscul de a se transmite, este prezervativ, sau problema este de alta natura?

Multumesc anticipat
7 comentarii
0
24-06-2013, ora 15:41
tanya balint
Nu este medic/terapeut
tanya balint
buna ziua...am si eu o intrebare.am fost foarte acita aveam scurgeri abundente si urat mirositoare chiar si in timpul contactului sexual.am facut tratament pe baza unor ovule, dupa care acestea s-au oprit insa acum am anumite dureri inainte si si in timpul urinarii...am luat cateva plicuri de medicament recomandat insa nu pot ramane insarcinata de ce?
0
24-06-2013, ora 15:54
tanya balint
Nu este medic/terapeut
tanya balint
in cat timp se raspunde???
0
24-06-2013, ora 16:14
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
@Marius.ce ai este o inflamatie...trebuie repaus, medicatie corecta si urmarire...exista pericolul abcedari, in acest caz rezolvarea facandu se pe cale chirurgicala...
Sunt multe lucruri pe care le gasesti pe net, cauze, simptome, tratament, samd., asa ca respecta indicatia medicului si chiar ar trebui sa te controlezi periodic.
@Tania...trebuiesc mai multe investigatii, cauta un medic ginecolog bun, care sa se ocupe de tine, sa puna un diagnostic cert, din care sa reiasa cauza infertilitatii...poti fi tu, sau poate fi si sotul...mult noroc.
0
24-06-2013, ora 16:36
tanya balint
Nu este medic/terapeut
tanya balint
ideea e ca in momentul in care eu m-am tratat el nu, , , si nu stiu daca a fost raceala su nu...nu am consultat medicul in ultimul timp...poate avea el ceva, mi-a dat si mie...iar daca nu s-a tratat, imi reda, nu-i asa???ideea e ca nu inteleg de ce nu raman insacinata in conditiile in care nu am luat nici un medicament anticonceptional niciodata iar el are deja un copil din alta casatorie
0
24-06-2013, ora 16:56
Marius790
Nu este medic/terapeut
Marius790
Multumesc. Deci nici macar cu prezervativ.. :(
0
24-06-2013, ora 17:00
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
@Marius...nici cu prezervativ...
@Tania...daca el are un copil, inseamna ca problema este la tine...mergi la ginecolog...
0
24-06-2013, ora 17:03
tanya balint
Nu este medic/terapeut
tanya balint
ok multumesc mult!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.