am nevoie de parerea unui medic!!!

Am avut menstruatie luna aceasta in 5...am fost la un control ginecologic si in urma consultatiei medicul mi-a spus ca am anexita acuta si trebuie sa iau ciprolen500. am luat si dupa a 5-a tableta am avut reactii adverse pronuntate...greata, ameteli, varsaturi. Acum, in 22 am inceput sa am din nou menstruatie...mentionez ca normal trebuia sa am abia in 03.02. Isi poate da cineva cu parerea va rog? Multumesc
2 comentarii

hello, eu sunt raluca.Parerea mea este ca trebuie sa-ti faci mai intai o ecografie pelvina.S-ar putea sa ai un chist ovarian.Du-te din nou la ginecolog si spune-i de reactiile adverse la ciprofloxacin.Dc rc adverse erau moderate ar fi fost bine sa termini cipro.Multa sanatate!

pai dupa 5 pastile am vomat, greturi, ameteli.ma gandeam sa le schimb cu nolicin.nu ma speria cu chist ovarian.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 2sa fie anexita?
- 4metroragie cu anexita cronica pe partea stanga
- 5diagnostic ecografic: anexita bilaterala
- 4durere abdominala, am crezut ca e apendicita. Medicul mi-a zis: anexita
- 5anexita? as vrea un raspuns!
- 1Anexita - ce trebuie sa fac sa scap de ea?
- 5anexite, cistite
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 3cum imi dau seama daca am anexita?
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 4anexita cronica
- 6Bolnava sau nu?
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 0Anexita, colpita mixta
- 4Sarcina sau dereglare hormonala?
- 1anexita chistica bilaterala
- 0Anexita?
- 1POSIBILA ANEXITA - Nevoie urgenta de sfat medical!
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
Mai multe informații despre: anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: