Am nevoie de pareri

18-04-2012
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
Buna ziua ROmedic,

Acum o saptamana am facut dragoste cu iubita mea fara sa ne protejam. Ea era in prima zi dupa terminarea menstruatiei.. Ciclul ei este de 27-28 de zile in fiecare luna venindu-i cu 2-3 zile mai devreme decat luna precedenta. Asadar, acum ca stiti datele problemei, noi am facut-o de doua ori, adica am terminat afara prima data, am asteptat putin, m-am sters, si dupa am facut-o iar, de asemenea, niciunul dintre cazuri nu a fost ejaculare in vagin.
Tin sa mentionez ca menstruatia ei dureaza 4-5 zile maxim. Dupa calculele mele nu era deloc in perioada fertila, din contra, era intr-o perioada safe. (conform calculatorului de perioada fertila)

Inainte sa postez am citit tot ce aveam nevoie despre aceasta problema, insa as vrea sa aud pareri din partea persoanelor cu experienta, persoane care au trecut prin ceva similar, o parere a unui medic care se confrunta cu asemenea probleme destul de des, as vrea sa imi spuneti o parere daca ar trebui sa-mi fac griji sau sa stau linistit.

O zi buna si astept parerile dumneavoastra. :)
3 comentarii
0
18-04-2012, ora 11:49
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu sunt motive de ingrijorare.
0
18-04-2012, ora 11:52
smashthemup
Nu este medic/terapeut
smashthemup
Multumesc mult Otilia pentru parerea ta. Iti doresc o zi frumoasa ! Orice alta parere este binevenita, va rog sa nu ezitati.. sunt foarte deschis sa invat cat mai multe despre viata sexuala..
0
19-04-2012, ora 14:38
SADHNA
Nu este medic/terapeut
SADHNA
Buna ziua, am si eu o intrebare si va rog daca se poate sa imi raspundeti, eu iau anticonceptionale regividon, se poate sa fi ramas insarcinata chiar daca iau regividon?de o saptamana imi este greata si am o stare de somnolenta, ma doare spatele si ma dor ovarele, menstruatia am avut-o in data de 6 aprilie, de o culoare maronie va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti multumesc mult, va doresc sanatate.ps..menstruatia m-a tinut 2 zile, iar de obicei ma tinea 4, 5 zile multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul