Am nevoie de un raspuns

25-08-2007
jo
Nu este medic/terapeut
jo
Mentionez ca, de obicei, am un ciclu regulat.
In iulie la inceput am avut menstruatie. Apoi dupa aprox 3 sapt mi-a venit iar. La 3 zile am facut sex, tipul s-a protejat, insa apoi mi-a introdus un deget in vagin...Pt mine a fost prima data si nici macar nu stiu daca si-a pus prezervativul bine, pt ca nu putea la inceput. Teoretic ar trebui sa-mi fi venit de vreo 2 zile ciclul. Mi-am facut un test de sarcina [la o luna aproape dupa intamplare si cam in prima zi de intarziere] si a iesit negativ. In perioasa asta am trait cu impresia ca am ramas insarcinata, am senzatia ca vad in jurul meu numai femei gravide sau cu copii mici.
Pot avea incredere in rezultatul acelui test?
Ma gandesc sa-l repet peste vreo 2 zile. Totusi in cazul in care tot nu imi vine ciclul, ce alta metoda de a afla daca sunt insarcinata mai exista?..vreo analiza ceva?
1 comentarii
0
29-08-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, nu puteţi avea suficientă încredere în testul precedent, deoarece pare să fost făcut prematur. Puteţi avea suficientă încredere într-un test făcut la cel puţin la o săptămâna faţă de data aşteptată a menstruaţiei.
În afară de testele de sarcină, alte mijloace de identificare a sarcinii sunt controlul ginecologic şi ecografia.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul