AM NEVOIE DE UN SFAT SPECIALIZAT!!! VA ROG AJUTATI-MA!!!!

29-08-2008
lady_in_black132001
Nu este medic/terapeut
lady_in_black132001
Buna ziua

Iau anticonceptionale de 7 ani, cu pauze neregulate (adica nu la o anumita perioada de timp). In ultimul timp am luat numai Laurina (adica de vreo 4 ani). Am fost plecata in concediu si in ultimele 3 zile am uitat sa iau anticonceptionalele timp in care am intretinut relatii sexuale neprotejate. La scurt timp am inceput sa am senzatii de greata, senzati de voma si ameteli si menstruatia nu mi-a venit, iar la 4 zile dupa instalarea acestor stari am inceput sa am dureri acute de ovare. Am crezut ca am ramas insarcinata si am luat test de sarcina, dar a iesit negativ fiind facut la doar 2 saptamani de la ultimul act sexual. Am facut si o ecografie intravaginala mi s-a spus ca exista posibilitatea formarii unei sarcini deoarece in uter endometrul este ingrosat, dar e totusi prea devreme pt a se da un verdict. M-am dus la un medic ginecolog si dupa controlul intravaginal m-a trimis de urgenta sa fac Beta HCG deoarece banuia o sarcina extrauterina. Am facut acest test si a iesit cu rezultatul <0.100, in consecinta medicul mi-a spus sa iau antibiotice ca nu sunt insarcinata ci am o infectie putrnica. INTREBAREA ESTE: Ce sa fac? Sa iau antibiotice sau sa mai astept un pic si sa mai fac un test Beta HCG deoarece mie starile de voma si greturile nu mi-au disparut, in conditiile in care eu in viata mea nu am avut asa ceva, si mi-e frica sa nu fi iesit un rezultat mic pt ca e facut prea devreme si dupa sa constat ca sunt insarcinata si ca in acelas timp am luat si antibiotice destul de puternice. Mentionez ca ultimul act sexual a fost pe 13 august 2008 si va scriu in data de 29 august 2008.

VA MULTUMESC MULT DE TOT.
1 comentarii
0
31-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Criteriul principal aici e febra. Daca aveti febra, atunci luati antibioticele, cu tot riscul. Daca nu aveti febra, atunci mai faceti un test de sarcina in data de 4 septembrie, data incepand de la care rezultatul testului de sarcina devine de incredere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul