Am niste mici bubite pe capul penisului ce pot fii acestea?
Am observat ca in ultima perioada mi-au aparut niste mici bubite pe capul penisiului ce pot fi acestea? nu le-am dat importanta pana acum erau foarte minuscule, dar au inceput sa fie mai multe
poza : http://postimg.org/image/6m2a6vyjl/
poza : http://postimg.org/image/6m2a6vyjl/
3 comentarii
Sunt zeci de tipuri de bubite. Numai medicul Dermatolog poate sa decida ce tip aveti si sa va prescrie tratament.
Luati trimitere de la medicul de familie catre Dermatologie si mergeti la o consultatie (gratuita).
Luati trimitere de la medicul de familie catre Dermatologie si mergeti la o consultatie (gratuita).
Stiu dar nu o sa primiti nici un fel de diagnostic si tratament dupa o poza, de la nici un Dermatolog de pe Forum. Nici nu prea sunt medici Dermatologi care sa activeze in permanenta. Acum probabil ca nu e niciunul.
Trebuie sa va prezentati de urgenta la medicul Dermatolog ca sa nu se cronicizeze. Adica sa trebuiasca sa o tratati toata viata si sa o dati mai departe.
Nu va jucati cu focul.
Trebuie sa va prezentati de urgenta la medicul Dermatolog ca sa nu se cronicizeze. Adica sa trebuiasca sa o tratati toata viata si sa o dati mai departe.
Nu va jucati cu focul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp am bubitele pe penis
- 4problema penis> bubite mici albe la baza preputului
- 1eruptie ciudata in jurul glandului si a pielii ce il inconjoara!
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 2bubite pe preput
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 3de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 0Bubite albe penis
- 1de ceva timp mi-a aparut o buba la penis care este foarte dureroasa
- 0Bubita la baza capului penisului.
- 1Probleme cu glandul!
- 0puncte albe pe penis si depigmentare
- 2Bubite galbene pe testicule
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 1Afta pe varful penisului!