are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
buna.stiu ca m-ati mai ajutat odata cu o pb si tocmai de aceea apelez din nou la voi.sotul meu are o pb si anume.de mai mult timp are pe penis niste bubite(el spune ca parca ar fi cosuri, ca daca le stoarce se intampla ca si la cosuri).ma cam ingrijoreaza.noi ne cunoastem de 2 ani, dar abia acum m-am gandit ca poate totusi este o pb si tb rezolvata.poate ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce ar putea fi sau macar la ce doctor tb sa mergem:la dermatolog sau ce?ms mult anticipat si sper sa ma ajutati
5 comentarii
In mod cert trebuie sa mergeti la un dermatolog! Probabil ca sotul dvs. face niste chisturi sebacee.
Fiului meu in varsta de 20 ani, ii apar niste umflaturii foarte mari si tari pe fata care il dor, are un ten acneic si aceste umflaturi sunt rosii si fierbinti.A luat OXACILINA si s-a uns cu baneocin, dar fara prea multe rezultate.Va rog daca puteti sa-mi recomandati un medic dermatolog care ar putea sa - i dea de cap.
Multumesc foarte mult!
Multumesc foarte mult!
Puteti sa va adresati Clinicii Dermatologice din localitate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bubite albe la baza penisului
- 4am niste bubite in interiorul pielii care acopera capul penisului
- 2am niste bubite mici pe penis
- 2de cateva luni mi-au aparut cateva bubite pe capul penisului
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 3bube pe galndule
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 7Iritaie a preputului sub forma unor bubite
- 2bubite albe pe capul penisului
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 2Bube in zona intima!!!
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 1Afta pe varful penisului!
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 4bubite pe penis
- 8Bubite penis
- 2Un fel de cos pe penis
- 1Besici sub capul penisului
- 1Bubițe in jurul bazei glandului penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis cosul pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: