am o mica problema

23-03-2009
ctc
Nu este medic/terapeut
ctc
dak nu te superi ai putea sa ma ajuti cu urechea?
k nu aud cu urechea stanga..la audiograma erau toate la zero..simteam doar bassul..dak era evoie..;)) dactora sa dat cu presupusul k asi avea...nervul distrus? n'ar fi vreo snsa ceva?
o operatie..skimbare de nervi :-?? habar nam..
2 comentarii
0
23-03-2009, ora 19:31
Bughimen
Nu este medic/terapeut
Bughimen
imi spune si mie cineva va rog ce in seamna :MASTOZA FIBOCHISTICA BILATERALA CU PLACARD MASTOZIC CSE BILATERALE(PSEUDOTUMORAL LA PIEPTUL DREPT)
0
24-03-2009, ora 13:28
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Din pacate, ctc, rezolvare pentru ureche nu exista. Si doctorita nu a dat cu presupusul pt k s-a vazut la audiograma ce ai. Nervul este distrus, motive sunt multe de ex. o lovitura puternica la cap cand erai mai mic, tratament cu gentamicina injectabil tot cand erai mic sau poate asa te-ai nascut.Pentru nerv nu se poate face nimic. Nici operatie, nimic. Singura solutie este ca tu sa te protejezi, adica, sa nu tii casti la urechi cu muzica data tare, sa nu stai langa boxe cand mergi la club, sa fii atent si sa nu racesti prea des, iarna sa ai pe cap caciula, sa nu te speli prea des pe cap si deastea. Trebuie sa iti protejezi urechea ce-a buna pt ca asa cu a zis si dr valeriu nu ai nevoie de aparat decat daca esti la cursuri si esti departe de profesor si vrei sa auzi mai bine, nu e obligatoriu sa-l porti in fiecare zi.
Asta vroiam sa-ti spun ieri ca imi pare rau de tine. E destul de stresant pt un adolescent ca tine dar nu uita ca nu esti singurul care are aceasta problema.
Sa nu te consideri inferior celorlalti pt k esti un copil normal ca toti cei de varsta ta !
Multa sanatate
Ali
Adaugă un comentariu / răspuns