Am o nepotica de 10 ani, si a fost diagnosticata cu ADHD

08-12-2008
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
Buna ziua sint din Timisoara si vin cu rugamintea la D-voastra de ama ajuta cu mai multe detali despre diagnosticul ADHD, Fata sorei mele are ofetita de 10 ani si de mica a fost mai agitata face tot felul de nazbiti si de cind a inceput scoala merge destul de greut cu invatatura.Am rugato sa mearga cu ea la un medic de specialitate si sa-i faca un consult poate ca are ceva probleme.Saptamina trecuta a aduso la Timisoara la un cabinede pediatrie dupa consultatie i a fost diagnosticata cu ADHD ei locuind in mediu Rural si neavind acces la mai multe informati sint speriati.Va rog din suflet sa ne ajutati cu mai multe informati despre diagnostic si daca se pote trata si cu tratament naturist.Va multumesc pentru intelegere si va doresc din suflet toate cele bune
1 comentarii
0
13-12-2008, ora 22:08
ratusca
Nu este medic/terapeut
ratusca
D-nei danabv -Va multume sc din suflet pentru timpul acrtdatsi pentru bunavointa de a ne incuraja acelas lucru l-eam spus si eu ca nu este nimic grav si ca nu este o boala.Va doresc din tot sufletul multa sanatate si Nastera Domnului sa va aduca pace in suflete sanatate bucuri si impliniri.Sarbatori fericite simosul sa va aduca multe impliniri.Cu mult respect D_nei danabv
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul