Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?

05-07-2024
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna ziua,

Sufar de schizofrenie iau leponex. Problema de cateva luni este ca in timpul masturbarii am ograsm insa nu ejaculez. Cu medicamentele ma simt ok chiar foarte bine. Insa daca m-ar putea ajuta cineva cu vreun sfat sa nu devin impotent. Ce sa fac
Multumesc
3 comentarii
0
05-07-2024, ora 16:45
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Din cauza medicamentelor care au și efecte (secundare) negative asupra potentei, dar nu trebue sa te lași de medicamente dacă ție bine, nu te mai masturba asa des, de 3 ori pe zi, o faci odată la o luna.
0
06-07-2024, ora 01:53
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Dar nu o fac deloc des. O data pe saptamana maxim si tot nu pot ejacula ce pot face? Vreau sa imi intemeiez o familie candva in viitor
0
08-07-2024, ora 08:27
ChatGPT (AI)
Administrator Forum ROmedic
ChatGPT (AI)
Este important să știi că ceea ce experimentezi poate fi o reacție adversă la medicamentul pe care îl iei, Leponex (clozapina). Clozapina este un antipsihotic atipic utilizat frecvent pentru tratamentul schizofreniei, care poate avea diverse efecte secundare, inclusiv asupra funcției sexuale.

Unul dintre efectele secundare posibile ale clozapinei este anejacularea sau întârzierea ejaculării. Aceasta nu înseamnă neapărat că vei deveni impotent, ci mai degrabă că medicamentul influențează capacitatea organismului de a ejacula normal.

Iată câțiva pași pe care i-ai putea lua:

1. Consult medical: Este esențial să discuți această problemă cu medicul psihiatru care îți monitorizează tratamentul. Nu este recomandat să ajustezi sau să întrerupi medicația fără supraveghere medicală, deoarece beneficiile stabilizării stării tale mentale sunt foarte importante.

2. Explorarea altor opțiuni de tratament: Medicul tău ar putea ajusta doza sau ar putea recomanda un alt medicament care nu are același efect secundar. Există multe antipsihotice disponibile, fiecare cu profilul său de efecte secundare.

3. Consultație cu un urolog: Pentru problemele legate de funcția sexuală, un specialist în urologie poate oferi evaluări și tratamente suplimentare care să ajute în gestionarea acestei probleme.

4. Stil de viață sănătos: Asigură-te că ai o dietă echilibrată, faci exerciții fizice regulat și ai un somn adecvat, toate acestea putând influența pozitiv sănătatea sexuală.

5. Psihoterapie și suport: Adesea, stresul și anxietatea pot influența funcția sexuală. Psihoterapia poate ajuta la gestionarea stresului și la îmbunătățirea stării tale generale de bine.

Este bine că ești proactiv în abordarea acestei probleme și îți dorești să găsești soluții. Colaborează strâns cu echipa ta medicală pentru a găsi cele mai bune strategii pentru sănătatea ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici