Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
Buna ziua, am si eu o nelamurire, am o varsta cuprinsa intre 33 si 37 ani. Ideea este ca nu am mai patit pana in momentul de fata, cu partenerele anterioare. Momentant in tipul actului cu prietena mea, sau nu " se scoala " sau este doar partial, sau efectiv " moare "
Oare de ce ?
Intreb pentru ca, de-a lungul vietii de cand mi-am inceput viata sexuala, puteam sa fac si "doua numere" la un interval mic de timp intre ele.
Si acuma, nu inteleg ce se intampla.
Sfaturi sau sugestii ? Multumesc.
Oare de ce ?
Intreb pentru ca, de-a lungul vietii de cand mi-am inceput viata sexuala, puteam sa fac si "doua numere" la un interval mic de timp intre ele.
Si acuma, nu inteleg ce se intampla.
Sfaturi sau sugestii ? Multumesc.
2 comentarii
Pai motive sunt multe, te-ai masturbat la greu pina sa incepi viata sexuala si acum vrei sa faci performanta o lasi si tu mai rarut, odata la saptamina sa-ti refaci potenta.
Pot fi mai multe cauze pentru situatia prin care treci. Daca un consult la medicul urolog iti spune ca biologic situatia e in regula, e important sa consulti un psihosexolog pentru a afla ce poti schimba la felul in care te raportezi la situatia asta. Felul in care percepi situatia prin care treci poate intretine lipsa erectiei sau pierderea ei.
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu - Psihosexolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 32 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act
- 0Sex Neprotejat