Am rămas însărcinată ?
Bună. Menţionez ca sunt virgina, prietenul meu ejaculase, rămânându.i sperma pe mana, se ştersesera şi după mi.a băgat puţin degetul în vagin, asta intamplanu.se acum 4 5 zile. Mie menstruaţia îmi venise luna trecuta pe 3.ar trebui în cursul zilei acestea sau celei următoare sa.mi vina..tare sunt speriata..mi.e frica, am rămas însărcinată ?ca nu am niciun simptom de menstruaţie..oare îmi întârzie ?sau s.a întâmplat inevitabilul ?vroiam sa iau o pilula de.a doua zi, dar ăsta după 3 zile şi un pic după ce se întâmplase şi era prea târziu.o luam degeaba.va rog frumos sa.mi răspunde.ţi sunt foarte îngrijorată...
6 comentarii
Vă rog să.mi răspundeţi mai repede. Va rog din suflet.
Ca sa te linistesti si sa vezi ce va fi dupa circa 14 zile de la contact poti face un test de sarcina sau un control ginecologic.
Bine, asta dacă nu.mi vine în 2 săptămâni...dar aşa după tine din ce.am zis...ce părere ai ?:(
Ca nu esti insarcinata.Si intarzierea menstruatiei este din cauza ca nu mai esti virgina, odata cu deflorarea si corpul sufera modificari atat psihice cat si fizice.
Dar sunt încă virgina. Himenul nu mi.e rupt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 3gravida?!
- 5sarcina? orice opinie m-ar ajuta!
- 8Pot fi ramas gravida?
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 4lichidul preejaculator
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 2Insarcinata sau nu?
- 7sunt insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 9sunt insarcinata?
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 0Risc de sarcina ?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 1Ciclul menstrual
- 1Sarcină sau nu?!
- 3Posibila sarcina ?
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: