Am ramas insarcinata ?
Buna seara ! In urma cu 8 zile, prietenul meu, in urma actului sexual, a ejaculat in mine. De cateva zile, am niște scurgeri vaginale cu putin sange, crampe ca si cand ar trebui sa mi vina menstruația si ma jeneaza sanii foarte tare, mai exact mameloanele. MEnstra s.a terminat miercuri 19 oct, iar actul sexual a avut loc pe 22 oct. Este posibil sa fi ramas însărcinata ? va mulțumesc !
3 comentarii
daca a ejaculat in tine, sunt șanse foarte mari.
Asteapta sa vezi daca apare cm
Asteapta sa vezi daca apare cm
Buna ziua,
daca erati in perioada ovulatorie, da exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata; este important ca in momentul in care nu aveti intentia sa ramaneti insarcinata sa folositi o metoda contraceptiva recomandata de medic sau sa va protejati utilizand prezervativul
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
daca erati in perioada ovulatorie, da exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata; este important ca in momentul in care nu aveti intentia sa ramaneti insarcinata sa folositi o metoda contraceptiva recomandata de medic sau sa va protejati utilizand prezervativul
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??