Am rh negativ si sunt la a doua sarcina

01-10-2016
Ramonacipri
Nu este medic/terapeut
Ramonacipri
Eu am rh negativ iar soțul pozitiv. Avem un copil de 1 an si 4 luni iar la momentul nașteri nu am făcut vaccinul pt ca nu vroiam sa mai avem copii înafară de cel pe care îl avem. Acum îmi este foarte frică să nu aibă bebelul nenascut probleme nu stiu cum sa îmi calmez psihicul ce riscuri sunt? Ati avut situații similare?
3 comentarii
0
01-10-2016, ora 19:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Copilul nenascut poate fi Rh negativ sau pozitiv...Trebuie sa te ia in evidenta un ginecolog si sa-i spui despre Rh.trebuie dozati periodic anticorpii...Iti va spune el ce trebuie sa faci. Neaparat la ginecolog.
0
04-10-2016, ora 10:46
Ramonacipri
Nu este medic/terapeut
Ramonacipri
Da automat consult un ginecolog dar în ce constă dozarea anticorpilor? Cum se face pt ca îmi este cam frică de spitale trebuie să mă pregătesc psihic si fizic. Presupun că o să trebuiască să consult un medic mai experimentat în domeniu pt ca spitalul din orașul nostru nu este așa dotat
0
04-10-2016, ora 21:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
In anumite perioade ale sarcinii se fac dozari ale nivelului anticorpilor antiD pentru a se vedea cat de periculosi sunt acestia pentru noua sarcina.un ginecolog stie despre ce e vorba.Mergi la un ginecolog cu experienta si iti va spune ce e de facut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul