Am simptome dar teste negative, sunt insarcinata?
Ma confrunt cu o mare dilema, in urma cu aproximativ 5-6 zile am avut contact sexual neprotejat cu partenerul meu aplicand metoda, , coitus interuptus, , dar de atunci mi s-au umflat foarte tare sanii si ma dor extraordinar, parca sunt umpluti cu apa iar mameloanele imi sunt moi, ulterior am simtit schimbari bruste de dispizirtie plus candiminetile sunt un cosmar deoarece ma trezesc cu niste dureri de cap ingrozitoare in diferite zone ale capului, apoi mi-am facut 3 teste de sarcina dar toate au iesit negative, iar ciclul menstrual urmeaza sa imi vina pe data de 20.12.2015, nu cred ca se poate sa am simtome premenstruale.Sunt sau nu insarcinata? Am nevoie de pareri, si sfaturi ! Multumesc anticipat!
1 comentarii
In primul rand nu v-ati facut testele corect. La 7 zile de la intarzierea ciclului menstrual. Sau 3 saptamani dupa contact.
In al doilea rand cum sunteti protejata prin aceasta metoda de lichidul preseminal sau preejaculator care contine spermatozoizi ?
In al doilea rand cum sunteti protejata prin aceasta metoda de lichidul preseminal sau preejaculator care contine spermatozoizi ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??