am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?

27-08-2009
zuzulik
Nu este medic/terapeut
zuzulik
Buna!Eu cu sotul meu ne dorim un copil f mult, luna trecuta ciclul mi-a venit pe 28 iulie iar contactul sexual a fost pe 10, 11, 12 august.La 2 saptamani am inceput sa am unele simptome de sarcina mi-am facut un test dar a iesit negativ iar acum luna asta mi-a venit ciclul pe 23 august mi-a venit mai devreme decat de obicei si m-a tinut 2 zile jum.Este posibil de o sarcina?daca nu cand as putea sa raman insarcinata luna asta?
3 comentarii
0
27-08-2009, ora 13:04
pisu
Nu este medic/terapeut
pisu
Buna, in primul rand te-as intreba ce simptome de sarcina ai avut la 2 saptamani.In al doilea rand trebuie sa-ti calculezi perioada fertila a ta.Aceasta se calculeaza in felul urmator.Din prima zi de menstruatie calcuezi 14 zile.aceasta data este prima zi fertila din luna respectiva.deci daca ai avut menstra pe 28 iulie, prima zi fertila este 10 august.Aceasta perioada fertila dureaza aproximativ 7 zile(de la caz la caz).Dupa incheierea perioadei fertile sansele instalarii unei sarcini este relativ imposibila.Apropo de test, daca el a fost facut la 2 saptamani de la contactul sexual este sigur in proportie de 80%.
Daca menstra a venit pe 23 august perioada fertila este intre 7-14 septembrie.

Multa bafta si sa auzim numai de bine.
0
08-09-2009, ora 14:02
Piuka
Nu este medic/terapeut
Piuka
Salut!!!Am o intrebare, am avut relatii cu prietenul meu dintro joaca, a 2 zi am avut menstruatie a durat 4 zile trebuia sa inceapa pe 17.As putea sa ramin insarcinata???Test nu am facut, peste cit timp dupa relatii pot sa fak un test??? Va rog am nevoie de un raspuns...
0
09-09-2009, ora 17:14
nonni
Nu este medic/terapeut
nonni
Piuka nu inteleg: "a durat 4 zile trebuia sa inceapa pe 17", dar inafara de asta, daca dupa contact ai avut menstruatie normala nu esti insarcinata. testele de sarcina se pozitiveaza in 15-20 zile de la ovulatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •