am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ

am si eu o intrebare :eu am probleme cu menstruatia dar acum nu am mai av ciclu de 1luna jum ap 2 si am toate simtomele sarcinii dar am facut test si mia iesit negativ!! ce se intampla cu mn ?sunt sau nu gravida va rog raspundett-mi la aceasta intrebare :)
4 comentarii

Mai cumparati de la farmacie un test de sarcina de mare acuratete (~ 20 lei) si repetati ca sa stati linistita.
Anumite medicamente pot produce intarzierea ciclului menstrual sau poate va confruntati cu o amenoree.
Documentati-va despre amenoree si cauzele ei pe net.
Anumite medicamente pot produce intarzierea ciclului menstrual sau poate va confruntati cu o amenoree.
Documentati-va despre amenoree si cauzele ei pe net.

buna.. am si eu o intrebare... trebuia sa imi vina cm pe 19 dec, am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv, ma dor sanii, spatele, burta ( uneori cu mici arsuri ) am greturi dimineata si noaptea, de dimineata am observat ca nu ma mai doare asa spatele, burta mai deloc, greturi tot am, intrebarea este cat de sigur este testul de sarcina sa il repet ?

@ kikoo
Cereti la farmacie un test de sarcina de mare acuratete.
Costa cam 20 lei.
Sa nu luati medicamente pe perioada sarcinii si sa mergeti la un medic obstetrician care sa va supravegheze pe tot parcursul evolutiei ei.
Cereti la farmacie un test de sarcina de mare acuratete.
Costa cam 20 lei.
Sa nu luati medicamente pe perioada sarcinii si sa mergeti la un medic obstetrician care sa va supravegheze pe tot parcursul evolutiei ei.

testul l-am facut dupa 26 zile.o sa-l repet totusi...ms pt raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 6testul de sarcina cand se face?
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 2primul test pozitiv, al doilea negativ
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 4posibil sarcina
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 1Semne de sarcina
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 4Sarcina??
- 3Test de sarcina după contact sexual
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 0Sa fie vorba de vreo sarcina?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
- 1Când pot face testul de sarcina?
- 0Sunt sau nu insarcinata?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: