am simptome de sarcina.. sunt gravida?

18-08-2009
nu_vreau_bebe
Nu este medic/terapeut
nu_vreau_bebe
buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs..am avut contact sexual neprotejat pe 16 iunie, mi-am fc 2 teste care au iesit negative, iar pe 30 iunie mi-a venit ciclul(normal); in iulie insa, pe la sfarsitul lunii a inceput sa mi se umfle burta jos in partea stanga, iar durerea mi se mai lasa si pe picior, am fost la medic si mi-am facut analizele la sange si urina si mi-au iesit multe leucocite in urina(infectie urinara)..am urmat tratament 7 zile cu aflamil si nolicin, mi s-a desumflat.nu mi-a mai venit pe 30 iulie cum ar fi fost normal, , mi-a venit ciclul pe 2 august.. dupa 2 sapt d la tratament..durerea a reaparut, cu stari de greata, ameteli.."drumuri" foarte dese la toaleta..ca si prima oara..si mai nou am si venele de la sani vizibile rau..sa fie o posibila sarcina?
dar nu s-ar fi vazut la analize daca as fi gravida sau nu??
astept un raspuns daca ma poate ajuta cineva
va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
24-08-2009, ora 12:00
GabiELLA
Nu este medic/terapeut
GabiELLA
Draga mea, ai mare grija cum faci testele de sarcina. Intotdeauna sa astepti macar 9-10 zile de la contact si apoi sa le faci (sunt mai sigure deoarece unui spermatozoid ii trebuiesc intre 7-10 zile sa fecundeze ovului), apoi ai spus ca luna urmatoare ti s-a umflat "burta jos in partea stanga si durerea se lasa pe picior"- stai linistita nu esti insarcinata atat de repede. Stii ca abia dupa 3 luni se vede. Sarcina se dezvolta in tot uterul, astfel ca toata burtica ta trebuia sa se umfle si nu aparea durerea lasata pe picior.
Ai facut analize de sange, ei bine, aici trebuia sa iasa ceva daca era vreo problema. Ti-a "intarziat" 3 zile, stai linistita, e absolut normal, cat despre starile de greata, in primul rand trebuia nu doar sa ai stare, trebuia sa vomiti. Esti stresata si te simti vinovata, de aceea ai starile astea, totul ein mintea ta. "Drumurile" dese la toaleta...nu stiu, poate ca trebuia un altfel de tratament pentru acea infectie urinara, iar venele de la san de care tot zici ca se vad, linisteste-te ca nu e nimic grav, poate e din cauza caldurii, motivele pot fi mai multe, dar in niciun caz pentru ca esti gravida.
Foloseste macar contraceptia.
Succes!
0
24-08-2009, ora 14:26
nu_vreau_bebe
Nu este medic/terapeut
nu_vreau_bebe
oooff..acum ma doare sanul stang..in dreptul sfarcului..si am impresia ca si mama banuie ceva :((..nu stiu ce sa-i raspund daca m'ar intreba..ea inca stie ca sunt virgina..dar sa-i mai si zic ca as fi gravida :-ss..:-
multumesc pt raspuns
0
24-08-2009, ora 14:30
GabiELLA
Nu este medic/terapeut
GabiELLA
lasa-mi un id si vorbim pe mess, dak vrei, binenteles :*
0
24-08-2009, ora 14:35
nu_vreau_bebe
Nu este medic/terapeut
nu_vreau_bebe
nu_vreau_bebe asta e id-ul..te astept acolo :*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •