am uitat 2 pastile la interval de 2 zile, sunt insarcinata?

29-11-2010
MonicaaaV
Nu este medic/terapeut
MonicaaaV
iau ac de 7 luni. in ultima sapt din cele 3 cat se iau ac intr-o luna, am uitat sa iau pastila de luni si dupa aceea pe cea de joi. in cursul saptamanii si in weekend am avut contact neprotejat. luni cand ar fi trebuit sa incep pauza de 7 zile am inceput imediat o folie noua pentru ca asa scrie pe prospect in cazul in care se omit pastile.
inainte de asta, de cateva saptamani, din cauza problemelor si stresului am diaree si stari de voma si nu stiu daca nu reduce si asta efectul ac pentru ca nu stiu daca se absorb bine sau nu.

exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata? ar trebui sa astept sa sa termin folia inceputa sa vad daca imi vine sau nu menstruatia normal sau e cazul sa imi fac griji? as dori sfatul unui medic
1 comentarii
0
30-11-2010, ora 08:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, exista riscul sa fi iesit de sub protectie. Nu atat uitarea pilulelor din ultima saptamana induce acest risc, cat diareea si, mai ales, starile de voma. Considerati ca sunteti neprotejata cat timp aveti aceste simptome si inca 7 zile dupa aceea.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul