Am uitat pastila!!!

Am uitat sa iau pastila contraceptiva aseara 11.04.2009 (a 7-a din folie) si am avut contact sexual neprotejat(fara ejaculare in interior), iar astazi la ora 14 mi-am adus aminte de pastila si din inertie am luat-o repede (stiu ca nu e bine sa iei daca au trecut mai mult de 12 ore ci sa le iei normal in continuare).Exista sanse sa raman insacinata?dupa cate am inteles pastila de a 2-a dauneaza.este necesar sa o iau?
3 comentarii

NU ESTE NECESAR SA IEI PASTILA DE A DOUA ZI, IA-LE IN CONTINUARE SI CA SA STAI LINISTITA PANA LA URMATOAREA MENSTRA PROTEJEAZA-TE SI VA FI OK.

am uitat sa mentionez ca iua contraceptive cu pauza de 7 zile.deci eu acum practic ma aflu in a 14-a zi din ciclul menstrual.nu este posibil sa se fi produs ovulatia? (am 6 luni de cand iau contraceptive)...va rog sa-mi raspundeti.va multumesc

Iau anticonceptionale de aproape 2 ani si marti trebuia sa incep o folie noua de Karissa si am uitat :(. Am luat de miercuri seara.Ideea este ca am avut contact sexual neprotejat.Sunt riscuri mari sa raman insarcinata?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 1am nevoie de ajutor - am uitat pilula
- 2HELP!!! uitarea unei pastile jeanine
- 2daca am uitat o pilula ce se intampla?
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 6daca nu am luat o pilula in ultima saptamana
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 3am uitat pastila
- 1am sarit peste o pilula
- 3Patila pierduta
- 0Am uitat sa iau pastila
- 0Marvelon21 - am uitat sa iau a 14-a pastiluta din blister
- 32 pilule lipsă
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 3Pastila uitata - Belara
- 0Ajutati-ma! am uitat sa iau o pastila
- 0Am uitat sa beau ultima pastila
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 0Anticoncepționale - primele 3 zile nu le-am luat, apoi le am luat normal
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata omiterea unei pilule contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: