Amenoree sau Gravida ?
Buna ziua, am 22 de ani si aproape de 2 luni de zile nu mia veni CM ultima menstra am avut-o pe 27.01 Menționez ca am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu fara a ne proteja, dar ne-am ferit. Prietenul meu e foarte sigur ca nu a lasta. Am facut 3 teste de sarcina si sunt toate negative. Menționez ca nu am nici un simptom de a fi insarcinata! Va rog sa imi Spune-ți ce as putea face!!
4 comentarii
Buna ziua,
in primul rand puteti ramane insarcinata daca nu folositi mijloace de contraceptive chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului. Mare atentie daca nu va doriti o sarcina acum; in lichidul seminal (lichidul ce se secreta si elibereaza de catre barbat in timpul actului sexual) exista spermatozoizi; este un mit ca puteti ramane insarcinata doar daca are loc ejacularea; daca exista penetrare si nu va protejati puteti ramane insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
in primul rand puteti ramane insarcinata daca nu folositi mijloace de contraceptive chiar daca ejacularea nu se produce in interiorul vaginului. Mare atentie daca nu va doriti o sarcina acum; in lichidul seminal (lichidul ce se secreta si elibereaza de catre barbat in timpul actului sexual) exista spermatozoizi; este un mit ca puteti ramane insarcinata doar daca are loc ejacularea; daca exista penetrare si nu va protejati puteti ramane insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie stopes
Si testele de sarcina ? ! Sunt toate 3 de alt tip si negative !
Depinde cand ati facut testele de sarcina, la ce distanta/interval de actul sexual
primul test l-am facut la 5 zile dupa intarziere CM si celelalte la interval de 2 saptamani !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 0Nu mi-a venit menstruatia.
- 13sarcina sau raceala?
- 10Absenta menstruatie
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 1Sunt însărcinată?
- 0Ce poate fi?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Amenoreea Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: