ameteli, zona neagra in jurul ochilor
De mai bine de un an am ameteli constante, zona din jurul ochilor (de sub ochi) este maronie, am o senzatie de oboseala continuua si de usturime a ochilor in permanenta. Din cate am citit imbolnavirea unui organ se reflecta prin modificarea tenului. As vrea sa stiu cauzele posibile ale acestei stari. Multumesc
1 comentarii
of, din pacate si eu la inceput aveam aceleasi simtome ca si tine, ameteli usoare dar constante, zona ochilor de jos neagra, oboseala ca as fi dormit mereu dar adaug si o simtitoare tahicardie.toate au inceput prin 2001, dar incetul cu incetul starea mea s-a agravat foarte mult.am inceput sa-mi fac toate analizele posibile imaginabile dar nu m-au gasit nimic in afara unei boli la ureche pe care o numesc otoscrelosibilaterale.acum aud pe jumatate, am tiuituri noate si zi la urechi ma simt foarte rau nu pot sa merg, ma simt ametita in continu iar medicamente iaqu dar degeaba, am devenit dependenta de ochelari de soare pentru ca lumina ma deranjezeaza tare.dumnezeu stie de ce ma simt atat de rau.sper ca tu sa-ti rezolvi problema.mult succes
Alte subiecte recente din această secțiune: