ampicilina afecteaza sarcina?
dupa 40 de zile dup intarzierea ciclului adika pe 24 mai am avut amigdalite am luat ampicilina am crezut ca vars din cauza medicamentelor imi era rau de l amigdallite dar mi am fac teste dup 3 zile si sar putea sa fie o sarcina.ciclu mia venit pe data de 9 aprilie pana pe13.cat de mult afecteaza in sarcina ce am luat?si aavocalmin fiola pentru temperatura ca am avut temperatura.multumesc
5 comentarii
Cele luate nu fac nici un rau in sarcina, stai linistita.
la cat timp se face ecograf.cum se calculeaza sarcina?menstruatia mia venit p 9 aprilie pana p 13 luna mai nu mi-a venit in momentul de fata nu.valoarea hcg 158615 reprezinta o sarcina?este interzis sa te dai cu oja daca ar fi sa fiu insarcinata?ce ar trebui sa mananc?si ce sa evit?ce creme ar trebuii sa folosesc afecteaza ?ingeneral orce fel de crema de corp
Dar Amoxicilina se poate folosi in timpul sarcinii?
buna ziua.ultimul ciclul lam avut pe 25 ianuarie pe 3 februarie am facut doua radiografi dentare si pe 17 februarie am inceput sa iau ampicilina 2 zile.acum am aflat ca sunt gravida si imi este frica sa nu fi afecatat bebele radiografiile sau ampicilina.multumesc
sunt gravida in a 6 sapt si am infectie urinala doctoru mi.a dat ampicilina afecteaza cu ceva bebele????si cand iau ampicilina knd fac pipi ma ustura si deobicei nu prea am sintome???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 6postinor 2 si efectele sale
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 2Intirziere la mestruatie
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 3Distonocalmul-pericol pentru bebe?
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 2Intarziere menstruatiei 2 luni
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 0Am ramas gravida?!
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 2Intarziere menstruatie 14 zile.
- 1Intirziere menstruatie...
- 1Intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina intarzierea menstruatiei riscuri in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: