analize hormonale

09-01-2014
daddy44
Nu este medic/terapeut
daddy44
Buna!as vrea sa mi fac niste analize hormonale, care sunt cele mai importante care pot da palpitatii
8 comentarii
0
09-01-2014, ora 20:17
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Trebuie să ne daţi mai multe detalii. Ce alte simptome mai aveţi, cum se manifestă, de cât timp, vârsta dvs şi ce credeţi ca ne poate fi util. Să pui un diagnostic şi să dai şi un tratament eficace la cele 15 cuvinte pe care le-ati scris, este o performanţa dar ne gândim şi la sănătatea dumneavoastră.Palpitaţiile pot fi produse de hipotiroidie sau pe fond psihic.Ca fitoterapeut vă spun că din fericire există tratamente naturiste foarte simple pentru asta şi tratamentul durează putin. restul, când veniţi cu detalii, da?
0
10-01-2014, ora 10:50
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
sanatate
0
10-01-2014, ora 13:59
daddy44
Nu este medic/terapeut
daddy44
Buna ziua!!IAm 22 de ani si cu o saptamana inainte de menstruatie am tahicardie sinusala si palpitatii.Palpitatiile le am si cand nu sunt la menstruatie, dar nu asa puternice.La inima nu am nimic pentru ca mi am facut test de efort, ekg, holter si la glanda tiroida mi.am facut tsh, ft4...analize toate perfecte, fara anemie, calciu bun, magneziu, cortizol bun...Va multumesc!!
0
10-01-2014, ora 19:03
daddy44
Nu este medic/terapeut
daddy44
Si sa nu uit, am niste senzatii foarte ciudate de fierbinteala in corp, si in cap...cu furnicaturi in corp si aprca ma gura amortita, dar asta banuiesc ca sunt pe fond de stres.Ce analize hormonale sa-mi fac??Sa vad dc se accentueaza starile inainte de menstruatie??
0
11-01-2014, ora 12:53
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Dragă domniţă, multumesc pentru mesaj şi pentru interesul acordat. În cazul dvs este vorba doar de o dereglare hormonală. Aceste procese sunt foarte bine reglate, sunt sensibile in faţa altor afecţiuni şi dacă una din cele 7 glande hormonale este in suferinţă, dezechilibrează activitatea celorlalte 6 generând simptome care te pot indruma către afecţiuni care ar putea să nici nu existe. Am să descriu doar în câteva cuvinte ce se intamplă cu dvs in timpul ciclului: in ziua 7producţia de estrogen incepe să crească şi continuă pâna in ziua 13când incepe perioada de ovulaţie care durează doua zile. Din ziua 13 estrogenul incepe sa scadă până in ziua 17-18 când se echilibrează cu producţia de progesteron care creşte până in ziua 21-22 curăţind zona şi pregătind-o pentru următorul ciclu. Dacă apar modificări mai ales in cantităţile de estrogen şi progesteron datorită unor alte tratamente, medicamente sau alţi factori, simptomele pot fi cele descrise de dvs. Există tratamente pe bază de plante -pe care le recomand- care se iau doar pe perioada menstruaţiei şi care pot regla destul de repede aceste anomalii. Cu voia dvs, despre amorţeli şi furnicături discutăm cât de curând posibil. Cu drag...
0
11-01-2014, ora 16:47
daddy44
Nu este medic/terapeut
daddy44
Va multumesc mult pentru raspuns!!Ar trebui sa mi fac cva analize, sau??Si mi-ar place sa vb.despre simptomele de mai sus.
0
11-01-2014, ora 18:06
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Din punctul meu de vedere, nu mai este nevoie de alte analize medicale. Pentru mine, tabloul medical este complet. Obţineţi date suplimentare dând clik pe numele meu. Despre amorţeli şi furnicături: ceva probleme de coloană? Cervicale sau lombare?
0
12-01-2014, ora 16:49
daddy44
Nu este medic/terapeut
daddy44
Am fost la un medic ortoped si mi s.a spus ca nu am nimic.Cat despre hormoni, ce as putea luasau face sa nu mai am starile acestea premenstruale??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •