analize pentru sarcina
buna ziua.La sfarsitul lui ianuarie mi-am facut niste analize deoarece as dori sa raman insarcinata.Rezulltatele au fost: serologie herpes Ac anti-HSV 1 si 2 IgG index 41.900, interpretare IgG>1, 1 pozitiv., Ac anti-HSV 1 si 2 IgM index 2, 1 interpretare index IgM>1, 2 pozitiv., toxoplasma IgM 0, 411 negativ, IgG 45, 100 UI/ml pozitiv., anti toxocara IgG 1, 19 pozitiv.Zilele trecute am repetat analizele si mi-au iesit astfel: serologie herpes Ac anti-HSV 1 si 2 IgG index 41.500, interpretare IgG>1, 1 pozitiv., Ac anti-HSV 1 si 2 IgM index 0, 9 interpretare index<0, 9 negativ si 0, 9<index=1, 1 neconcludent., toxoplasma IgM 0, 525 neconcludent, IgG 46, 500UI/ml pozitiv., anti-toxocara IgG 1, 42 pozitiv.Inainte de a repeta analizele am luat zentel pentru lamblii, iar acum iau metronidazol pentru ca nu am scapat de viremisori.
4 comentarii
Din ianuarie pana acuma nu ai fost cu rezultatele nicaieri sa le arati? Mie mi se par bune, cu exceptia virusului herpetic care este prezent si din cand in cand mai faci cate o infectie cu astfel de virus.Daca te pregatesti pentru o sarcina, tine o legatura mai stransa cu ginecologul, cum iei un rezultat imediat te si prezinti la el, nu astepti sa treaca doua -trei luni.
buna. Am fost cu primele rezultate din ianuarie la medic imediat ce le-am luat.Cu astea de acum n-am ajuns pina azi si voiam sa vad ce pot afla de pe site.
am ajuns insa azi dimineata cu ele la medic si a spus ca totul e in regula.Imi faceam probleme din cauza ca a iesit IgG-ul la toxocara un pic marit si la toxoplasma IgM a iesit neconcludent.Dar mi-a spus ca o data ce am in sange anticorpi sa nu imi fac probleme.
am uitat sa-i spun doamnei doctor ca am luat zentel pentru lamblii si acum iau metronidazol ca n-am scapat de ei.Sper sa reusesc sa scap de ei
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Nu raman insarcinata
- 1Preconceptia si analize medicale specifice
- 3vreau bebe
- 2herpesul genital si sarcina
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 6vreau un bebe.
- 4am ciclu neregulat, dar vreau un copil
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 14Imi doresc sa raman insarcinata si am nevoie de sfaturi!
- 3vrau sa raman insarcina.. incerc de 2 luni si nimic
- 1negii genitali si sarcina
- 1vreau un copil
- 6diagnosticat in urma cu 8 ani de sifilis, acum ne dorim un copil
- 3vreau sa raman insarcinata...!
- 3vreau un copil ajutor
- 2as dori un baietel!
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 3sarcina si problemele ei
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: