Analizele din timpul sarcinii

Buna burticilor;implinesc astazi 10 saptamani de sarcina;bucurie mareeeeeeee;urmeaza sa imi fac un set de analize pe care, fireste, doctorul meu ginecolog mi le-a dat;intrebarea mea este daca nu cumva o parte din aceste analize le pot face de la doctorul de familie, gratuite????Astept raspunsurile voastre.Sarcina usoara!
2 comentarii

Da, o parte din analize sunt gratuite, trb sa mergi la dr de familie ptr ele, iar celelalte se platesc.Sarcina usoara!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina 10 saptamani, pot sa fac o intrerupere de sarcina acum?
- 5ma poate lamuri cineva? sunt garvida in 22 de saptamini
- 2analize-toxoplasmoza
- 4Efectele Toxo se vad la ecografie?
- 3fibrinogenemie si insarcinta in saptamana 33
- 3sarcina 22 saptamani si analizele
- 8am 4 saptamani de sarcina si endometriom de 8, 5 cm
- 13sarcina - am descoperit la ecografie col deschis
- 0proteine crescute sumar urina in sarcina
- 7rmn in sarcina
- 1Analize in sarcina
- 5igg pozitiv si igm negativ
- 1TPHA pozitiv in sarcina
- 0primele analize in sarcina
- 0Suspecta de Rubeola in sarcina
- 0Chlamydia pneumoniae
- 0Citomegalovirus
- 0Boala renala primul trimestru de sarcina
- 0Prezenta Leucocite analiza de urina in sarcina, nu as vrea sa iau antibiotic.
- 0Morfologie fetala
Mai multe informații despre: analizele in timpul sarcinii sarcina saptamana 10
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: