anestezic la nastere

15-08-2011
syabdegy
Nu este medic/terapeut
syabdegy
Am nascut acum un an si in momentul in care doctorul ma cosea dupa epiziotomie (am nascut natural), am crezut ca voi muri de durere, efectiv nu mai puteam suporta, nici macar nu am putut sa ma uit la copil cand mi l-a aratat asistenta (mi l-a aratat in timp ce ma cosea), nici cand am nascut nu m-a durut asa de rau. Intrebarea mea este: unde as putea gasi un spray care sa ma amorteasca data urmatoare cand voi naste si cum se numeste acest spray, deoarece eu sunt din nou insarcinata si nu cred ca mai pot suporta iar acea durere. Va intreb asta deoarece am o prietena care a nascut la o clinica privata din Suceava si in cazul ei s-a folosit asa ceva, dar ea nu stie cum se numeste acel spray si nici nu mai este in tara, iar eu nu sunt din Suceava. Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
15-08-2011, ora 16:08
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Schimba-ti dr. sau intreaba la cel, in evidenta caruia esti...fiecare are alta metoda...la noi se foloseste..dar, niciodata nu m-am gandit sa intreb ce..sper sa-ti raspunda, cineva.Nastere usoara!
0
21-08-2011, ora 13:09
syabdegy
Nu este medic/terapeut
syabdegy
Multumesc pentru raspuns. Am fost ieri la doctor si l-am intrebat si despre asta, iar el mi-a spus ca mi-a pus injectie, ca asa se procedeaza in maternitate si nu stie de altceva, dar pot sa caut in farmacii. Sincer eu nu am simtit nici o injectie, dar, ma rog... Sper sa gasesc ceva, sigur exista.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Evadarea din inconștiență: modul în care creierul repornește după o anestezie profundă
  • Sedarea - tipuri, proceduri, riscuri și beneficii, informații pacienți
  •